Profilbildet til ElyProfilbildet til hgsd1Profilbildet til SKubrickProfilbildet til mrniceguyProfilbildet til Thea92Profilbildet til AskimMannProfilbildet til afrikarProfilbildet til OpplandsParProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til nymfodaleProfilbildet til MariusProfilbildet til MachiavelliProfilbildet til DavinciProfilbildet til CharlieBoyProfilbildet til ensomgutt23Profilbildet til AinuinoBodø
Profilbildet til GuttOslo95Profilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til VoluptuousProfilbildet til Dotto81Profilbildet til MidasProfilbildet til NinnaProfilbildet til SarlimeProfilbildet til RockDudeProfilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til SandnesMann1Profilbildet til Andersen89Profilbildet til IsDronninga47Profilbildet til RogermadsProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til KiwienProfilbildet til xtr

jenny21

@letty221
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt jenny21:Disse profilene har jenny21 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje