Profilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til Osl38Profilbildet til DetteErMegProfilbildet til Galloper1989Profilbildet til ArielProfilbildet til par3427Profilbildet til DrYvilProfilbildet til GoldenProfilbildet til SylvesterProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til KristiansenProfilbildet til OsloG21Profilbildet til ParOsloVest37-52Profilbildet til Ruthless84Profilbildet til Culprate
Profilbildet til sølProfilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til NannaProfilbildet til Par BuskerudProfilbildet til AlexsProfilbildet til LatexmannProfilbildet til TonyMontanaProfilbildet til DrømmeMannProfilbildet til freezinProfilbildet til brunnbeverProfilbildet til Rapper.1Profilbildet til Kas=)Profilbildet til PhenrikProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til Something enters the roomProfilbildet til Yong

jenny21

@letty221
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt jenny21:Disse profilene har jenny21 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje