Profilbildet til Lars80Profilbildet til Mimmi51Profilbildet til KjellarProfilbildet til Angel4uProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til ZaxProfilbildet til KrangleFantProfilbildet til ChrisCProfilbildet til xantippeProfilbildet til KosMusProfilbildet til hawe35Profilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til ZeroProfilbildet til NjordProfilbildet til El DiabloProfilbildet til EmmaOlsen
Profilbildet til krsflortProfilbildet til shinY_Profilbildet til bamsefarProfilbildet til NettstedetProfilbildet til qwerty19Profilbildet til jarlemannProfilbildet til ElviraProfilbildet til Rapper.1Profilbildet til chipProfilbildet til GeiriProfilbildet til StaaleProfilbildet til TingTongProfilbildet til StorMørkKukProfilbildet til akane21Profilbildet til LiberiuSProfilbildet til levanger_g31

jenny21

@letty221
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt jenny21:Disse profilene har jenny21 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje