Profilbildet til MedusaProfilbildet til Isabella10Profilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til LeneaProfilbildet til Mimmi51Profilbildet til ShjalomProfilbildet til Mossing34Profilbildet til NinnaProfilbildet til just myselfProfilbildet til smoker;)Profilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til Goldi!!Profilbildet til Mass SageProfilbildet til Mikkel82Profilbildet til RockhardOsloProfilbildet til Tigergutten82
Profilbildet til TheMissProfilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til maritaProfilbildet til SnæxProfilbildet til ThomasDesProfilbildet til MatteStProfilbildet til harepusenProfilbildet til ingoladProfilbildet til wannaBgoodProfilbildet til Kjekken88Profilbildet til frekkis71Profilbildet til BjoernProfilbildet til Cato1977Profilbildet til foresterProfilbildet til Slave g23Profilbildet til Haze

jenny21

@letty221
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt jenny21:Disse profilene har jenny21 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje