Profilbildet til badboy1986Profilbildet til FotballguttenProfilbildet til RockDudeProfilbildet til lekenergodProfilbildet til andy1988Profilbildet til Al SpaceyProfilbildet til RomeoProfilbildet til Rapper.1Profilbildet til BistvgProfilbildet til jeanettekProfilbildet til UerfarenProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til Man30303Profilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til oslo-mannProfilbildet til bunny
Profilbildet til Tony21Profilbildet til svensksnubbeProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til MartinosloProfilbildet til NataProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til Oslo 44Profilbildet til StavangerProfilbildet til SamehadaProfilbildet til OppeiNordProfilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til Roger84Profilbildet til blaithinProfilbildet til afrikarProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til Bergensgutt89

jenny21

@letty221
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt jenny21:Disse profilene har jenny21 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje