Profilbildet til MandrakeProfilbildet til jan50Profilbildet til latino123Profilbildet til Masserer_degProfilbildet til DonGrisProfilbildet til vickycdProfilbildet til MolliProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til DOMINANTProfilbildet til binittedal31Profilbildet til MrVoldProfilbildet til HumlevatnProfilbildet til KosMusProfilbildet til burndocProfilbildet til GeiriProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtes
Profilbildet til komigje69Profilbildet til virtuveProfilbildet til AlekProfilbildet til Dreamboy78Profilbildet til RubberkingProfilbildet til gameroslProfilbildet til KennethR88Profilbildet til Bukowski69Profilbildet til Satzumi213Profilbildet til KingRabbitProfilbildet til Toralf_89Profilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til JaNuSProfilbildet til MidasProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til Kimmern

jenny21

@letty221
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt jenny21:Disse profilene har jenny21 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje