Profilbildet til BergenoProfilbildet til Solros72Profilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til SandnesMann1Profilbildet til skurk3Profilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til Oslomann 38Profilbildet til PSYllonProfilbildet til RonnProfilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til LarsnProfilbildet til UerfarenProfilbildet til CharlesProfilbildet til bipassiv46Profilbildet til Plu2Profilbildet til h_frode
Profilbildet til frekkis71Profilbildet til krsandgutt88Profilbildet til petzlProfilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til bait69Profilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til simonaProfilbildet til bakerProfilbildet til Pia ShemaleProfilbildet til MatteStProfilbildet til LatexLovrProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til MidasProfilbildet til orphansProfilbildet til OpplandsParProfilbildet til SingleElise

jenny21

@letty221
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt jenny21:Disse profilene har jenny21 besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje