Profilbildet til hank95Profilbildet til staalmannenProfilbildet til Something enters the roomProfilbildet til lauraloveProfilbildet til MedPåAltProfilbildet til LærerenProfilbildet til Ruthless84Profilbildet til Kate WProfilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til ExodiaProfilbildet til ToremannProfilbildet til AlekProfilbildet til JM28Profilbildet til bunnyProfilbildet til WhiteTigerProfilbildet til Lenea
Profilbildet til engenanjaProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til Mass SageProfilbildet til SadominatorProfilbildet til monique tvProfilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til ani5Profilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til MannValdresProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til BabyWProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til TommybProfilbildet til ole322

jenny21

@letty221
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt jenny21:Disse profilene har jenny21 besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje