Profilbildet til Bergen1987Profilbildet til qwerty19Profilbildet til Erik1337Profilbildet til swedmanProfilbildet til TingTongProfilbildet til LookmeProfilbildet til HebroProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til XL KukkProfilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til MarwinProfilbildet til LåtteProfilbildet til SoffiProfilbildet til EvensProfilbildet til NowheremanProfilbildet til Tordenspyd
Profilbildet til m33sandnesProfilbildet til bbck osloProfilbildet til TonyMontanaProfilbildet til MrbigProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til maritaProfilbildet til NordJente90Profilbildet til Lez 40Profilbildet til ArielProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til Per SProfilbildet til ElleseusProfilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til SussProfilbildet til kjelli77Profilbildet til chip

jenny21

@letty221
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt jenny21:Disse profilene har jenny21 besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje