Profilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til ZupaMannProfilbildet til Ready4funProfilbildet til No StringsProfilbildet til GrønnøydProfilbildet til poopITboyProfilbildet til monique tvProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til TuttaProfilbildet til EscobarProfilbildet til Tine cdProfilbildet til naitsProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til CharlieBoyProfilbildet til HoneyMoney
Profilbildet til pierceddickProfilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til bbck osloProfilbildet til Haakon92Profilbildet til Osl38Profilbildet til Per SProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til Flekka18Profilbildet til Ramp78Profilbildet til Lill17Profilbildet til wannaBgoodProfilbildet til niceboy1986Profilbildet til MummiMammaProfilbildet til SarlimeProfilbildet til vekten75Profilbildet til søtgutt36oslo

jenny21

@letty221
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt jenny21:Disse profilene har jenny21 besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 59 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 59 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje