Profilbildet til swedmanProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til SoftfeetProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til uzi69Profilbildet til orro75Profilbildet til guttenProfilbildet til 59modellProfilbildet til beitoProfilbildet til LadysmanProfilbildet til *Punky*Profilbildet til poffenProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til BlondetruserProfilbildet til knny88Profilbildet til røyskatta
Profilbildet til oslobiffenProfilbildet til FinelineProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til fridafridaProfilbildet til spaceorchestraProfilbildet til JM28Profilbildet til Bergen-nordProfilbildet til hgsd1Profilbildet til LatexfunProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til spruksProfilbildet til runAProfilbildet til Ruthless84Profilbildet til MiaBella

jenny21

@letty221
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt jenny21:Disse profilene har jenny21 besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 32 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 32 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje