Profilbildet til ToyenProfilbildet til Toralf_89Profilbildet til Fin g30Profilbildet til soulofkitchenProfilbildet til DodraugenProfilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til Masserer_degProfilbildet til LatexleahProfilbildet til DavinciProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til carmellaProfilbildet til NATURISTENProfilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til kennethProfilbildet til binittedal31
Profilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til JontassProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til maritaProfilbildet til ScorpionProfilbildet til sexworker202Profilbildet til Adrian23årProfilbildet til Tony21Profilbildet til MrbigProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til NjordProfilbildet til LatexmannProfilbildet til hattifnattene00Profilbildet til Buffy93Profilbildet til Avalon

jenny21

@letty221
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt jenny21:Disse profilene har jenny21 besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 59 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 59 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje