Profilbildet til Robert LoveProfilbildet til MissMProfilbildet til zailoProfilbildet til Klar 79Profilbildet til foresterProfilbildet til jenandProfilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til akane21Profilbildet til regntøymannProfilbildet til m52aProfilbildet til ingwardo82Profilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til mrtoreProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til yanaProfilbildet til nafa
Profilbildet til Babygirl85Profilbildet til KatherineProfilbildet til MachiavelliProfilbildet til dogbayProfilbildet til ChristineTranseProfilbildet til godsg1Profilbildet til LarsnProfilbildet til BlondetruserProfilbildet til oslobiffenProfilbildet til Karlsen20mProfilbildet til NjordProfilbildet til Joey77Profilbildet til ak00nProfilbildet til **WanjaProfilbildet til SiljeProfilbildet til Jærgutten

jenny21

@letty221
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt jenny21:Disse profilene har jenny21 besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 1 time, 21 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 1 time, 21 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje