Profilbildet til Master33 BergenProfilbildet til parsøkersexProfilbildet til lovebbwProfilbildet til pytagorasProfilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til qwerty19Profilbildet til soulofkitchenProfilbildet til svensksnubbeProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til NjordProfilbildet til PussiProfilbildet til HighEndSubProfilbildet til .LisetvProfilbildet til Angel84Profilbildet til pierceddick
Profilbildet til CdrypaProfilbildet til MedusaProfilbildet til svensksnubbeProfilbildet til PhenrikProfilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til SportoguyProfilbildet til Stuker\'nProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til Satzumi213Profilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til CindyCDProfilbildet til TabbeProfilbildet til MortenBProfilbildet til 33

jenny21

@letty221
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt jenny21:Disse profilene har jenny21 besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 7 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 7 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje