Profilbildet til sanjaProfilbildet til Pia ShemaleProfilbildet til Latex44Profilbildet til 2hot4UProfilbildet til ExodiaProfilbildet til bipassiv46Profilbildet til knutbrgProfilbildet til ChristineTranseProfilbildet til komigje69Profilbildet til chipProfilbildet til YouwishProfilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til testomanProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til LangbeinProfilbildet til Cecilie95
Profilbildet til MrVoldProfilbildet til freezinProfilbildet til NannaProfilbildet til RogermadsProfilbildet til Helene89Profilbildet til lauraloveProfilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til LadyStarProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til Singel49Profilbildet til PSYllonProfilbildet til naitsProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til buskerudProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til Ruthless84

jenny21

@letty221
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt jenny21:Disse profilene har jenny21 besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

jenny21

Ditt kjønn

Kvinne

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje