Profilbildet til OlavsenProfilbildet til SportoguyProfilbildet til KAAR!!SProfilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til BotanicalProfilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til AlexanderProfilbildet til GeiriProfilbildet til LeneaProfilbildet til KrangleFantProfilbildet til GoldenProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til sandnes-parProfilbildet til BjornchProfilbildet til LatexLovr
Profilbildet til eddi1000Profilbildet til jeanymariaProfilbildet til Mr BMWProfilbildet til DrømmeMannProfilbildet til hgsd1Profilbildet til agderProfilbildet til KimmernProfilbildet til BergenoProfilbildet til troendern93Profilbildet til parivestProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til bergen89Profilbildet til iNøff_saidProfilbildet til RosjerProfilbildet til poffenProfilbildet til Dragongirl

jenny21

@letty221
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt jenny21:Disse profilene har jenny21 besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

jenny21

Ditt kjønn

Kvinne

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje