Profilbildet til carogirlProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til SwededarterProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til sweden boyProfilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til CdrypaProfilbildet til NylongummiProfilbildet til LeneaProfilbildet til two-playfulProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til bwillyProfilbildet til sørlandssønnProfilbildet til Andersen89Profilbildet til Manimal
Profilbildet til krsflortProfilbildet til Bukowski69Profilbildet til DonGrisProfilbildet til Difference___Profilbildet til AinaCdProfilbildet til ManimalProfilbildet til RixnProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til Osl38Profilbildet til henrkjarProfilbildet til nysgjerrigxxxProfilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til HardRockProfilbildet til ArvidluisProfilbildet til cruisefrøkna

jenny21

@letty221
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt jenny21:Disse profilene har jenny21 besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

jenny21

Ditt kjønn

Kvinne

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje