Profilbildet til Drifter4uProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til Toralf_89Profilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til stuve92Profilbildet til KosMusProfilbildet til virtuveProfilbildet til i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good manProfilbildet til godheksaProfilbildet til sweettortureProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til nord88Profilbildet til Something enters the roomProfilbildet til Torill1979Profilbildet til LilliMy
Profilbildet til sluttyboy4uProfilbildet til sportfuckProfilbildet til pierceddickProfilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til oslo-mannProfilbildet til VoluptuousProfilbildet til Ramp78Profilbildet til sexypar85Profilbildet til EllensoekerProfilbildet til frkhagen92Profilbildet til solaProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til MissBlackroseProfilbildet til FeralFelineProfilbildet til MizzyProfilbildet til bigutttgardermoen32

jenny21

@letty221
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt jenny21:Disse profilene har jenny21 besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

jenny21

Ditt kjønn

Kvinne

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje