Profilbildet til talkmanProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til Leather-hunkProfilbildet til RosjerProfilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til snirlenProfilbildet til bunnyProfilbildet til oslokosProfilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til smoker;)Profilbildet til Bergen-nordProfilbildet til golfbearProfilbildet til poffenProfilbildet til NathalieJanneProfilbildet til wannaBgoodProfilbildet til gamerosl
Profilbildet til ToremannProfilbildet til slaviProfilbildet til faithProfilbildet til vekten75Profilbildet til Haakon92Profilbildet til MissMProfilbildet til Oslo60+Profilbildet til alexogsaraProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til freezinProfilbildet til julieProfilbildet til Tine cdProfilbildet til tronderpar91Profilbildet til NåProfilbildet til GrønnøydProfilbildet til Cd28

jenny21

@letty221
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt jenny21:Disse profilene har jenny21 besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

jenny21

Ditt kjønn

Kvinne

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje