Profilbildet til ParKos2239Profilbildet til FeralFelineProfilbildet til KnutValentineProfilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til komigje69Profilbildet til Savannah2581Profilbildet til ZupaMannProfilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til solaProfilbildet til ThomasassProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til Osl38Profilbildet til Roger84Profilbildet til mindwtoProfilbildet til jannis25Profilbildet til Charles
Profilbildet til par_30Profilbildet til BillProfilbildet til Klar 79Profilbildet til MrLumar82Profilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til MummiMammaProfilbildet til DonGrisProfilbildet til Mimmi51Profilbildet til ElinesProfilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til Mr.XProfilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til LatexLovrProfilbildet til WhiteTigerProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til TranseMann30

jenny21

@letty221
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt jenny21:Disse profilene har jenny21 besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

jenny21

Ditt kjønn

Kvinne

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje