Profilbildet til Aman4U2Profilbildet til latino123Profilbildet til oslo-mannProfilbildet til gameroslProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til Tara84Profilbildet til halloisProfilbildet til HenrikKbgProfilbildet til DetteErMegProfilbildet til BrumProfilbildet til alexogsaraProfilbildet til ExosProfilbildet til nymfodaleProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til PussiProfilbildet til Løvejenta
Profilbildet til @nn@Profilbildet til Masserer_degProfilbildet til Trappani89Profilbildet til stian93Profilbildet til julieProfilbildet til Niko9Profilbildet til Stine1986Profilbildet til silverProfilbildet til FrkHeidiProfilbildet til Osl38Profilbildet til j18elverumProfilbildet til Cecilie95Profilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til OdinProfilbildet til eddi1000Profilbildet til love one another

levanger_g31

@levangerg31
aktiv 3 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt levanger_g31:Disse profilene har levanger_g31 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje