Profilbildet til AzathothProfilbildet til SherylProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til Natasha93Profilbildet til ArconadaProfilbildet til buskerudProfilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til Helene89Profilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til ToremannProfilbildet til MILFogDILFProfilbildet til apeeassProfilbildet til KarinagayProfilbildet til Grom87Profilbildet til bait69Profilbildet til petzl
Profilbildet til MartinosloProfilbildet til Telemann88Profilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til RJProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til Handyman40Profilbildet til DjeimiProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til sørlandssønnProfilbildet til PlatinumProfilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til røyskattaProfilbildet til OpplandsParProfilbildet til Angel84

LiberiuS

@liberius
aktiv 4 år siden
Disse profilene har besøkt LiberiuS:Disse profilene har LiberiuS besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje