Profilbildet til KatherineProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til pierceddickProfilbildet til veilchenProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til ElinesProfilbildet til lalaparProfilbildet til sverre89Profilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til sola50Profilbildet til Helene89Profilbildet til NtrøndereProfilbildet til Donatello21Profilbildet til IngegardProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til TingTong
Profilbildet til talkmanProfilbildet til IngegardProfilbildet til Per SProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til ak00nProfilbildet til parsøkersexProfilbildet til frkhagen92Profilbildet til oslobiffenProfilbildet til SuzProfilbildet til mann oslProfilbildet til 2hot4UProfilbildet til jeanettekProfilbildet til AnetteleProfilbildet til BiparopplandProfilbildet til wille455Profilbildet til Vigdis

LiberiuS

@liberius
aktiv 2 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt LiberiuS:Disse profilene har LiberiuS besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje