Profilbildet til nina1992Profilbildet til Crazy92Profilbildet til blaithinProfilbildet til SherylProfilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til ElleseusProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til PSYllonProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til geddimannProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til KoseGutt89Profilbildet til kastrdProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til KaisaProfilbildet til Rasputin72
Profilbildet til LatexleahProfilbildet til jens41Profilbildet til NightdiverProfilbildet til miss76Profilbildet til blaithinProfilbildet til gummihelgeProfilbildet til stian93Profilbildet til LatexmannProfilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til ZeroProfilbildet til AlekProfilbildet til SpindelProfilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til Kate W

LiberiuS

@liberius
aktiv 3 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt LiberiuS:Disse profilene har LiberiuS besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje