Profilbildet til MachiavelliProfilbildet til TravelingguyProfilbildet til Roger84Profilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til bipassiv46Profilbildet til davidandreProfilbildet til NylongummiProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til DionysusProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til TheReaderProfilbildet til zethProfilbildet til KennethR88Profilbildet til KåtglattbarbertProfilbildet til Yong
Profilbildet til RubberkingProfilbildet til BistvgProfilbildet til DOMINANTProfilbildet til Bukowski69Profilbildet til jan50Profilbildet til TommybProfilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til troendern93Profilbildet til KosMusProfilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til BillProfilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til parsøkersexProfilbildet til MartinosloProfilbildet til Yuaygirl

LiberiuS

@liberius
aktiv 2 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt LiberiuS:Disse profilene har LiberiuS besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje