Profilbildet til Ramp78Profilbildet til StavangerProfilbildet til ClaudiaFJProfilbildet til JaNuSProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til Mr BMWProfilbildet til MedPåAltProfilbildet til Skeva91Profilbildet til CindyCDProfilbildet til BergenoProfilbildet til AlexsProfilbildet til OlavsenProfilbildet til line tvProfilbildet til orro75Profilbildet til eddi1000Profilbildet til Østfoldmann
Profilbildet til jens41Profilbildet til latexthingProfilbildet til Lill17Profilbildet til CalaDorProfilbildet til ToyenProfilbildet til Stine1986Profilbildet til MortenBProfilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til golfbearProfilbildet til SupermannProfilbildet til LissaProfilbildet til Trh1980Profilbildet til RJProfilbildet til petzlProfilbildet til Klar 79Profilbildet til Lizzy

LiberiuS

@liberius
aktiv 3 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt LiberiuS:Disse profilene har LiberiuS besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje