Profilbildet til HazeProfilbildet til .tvliseProfilbildet til JiJiProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til MissBlackroseProfilbildet til Buffy93Profilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til line tvProfilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til NightdiverProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til oslogutt995Profilbildet til lovebbwProfilbildet til ElleseusProfilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til CharlieBoy
Profilbildet til Isabella10Profilbildet til MummiMammaProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til regntøymannProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til Dark AngelProfilbildet til DonGrisProfilbildet til CdrypaProfilbildet til slaviProfilbildet til moss73Profilbildet til AsveigProfilbildet til Flexiguy40Profilbildet til NowheremanProfilbildet til FinelineProfilbildet til blaithinProfilbildet til Drifter4u

LiberiuS

@liberius
aktiv 3 år siden
Disse profilene har besøkt LiberiuS:Disse profilene har LiberiuS besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje