Profilbildet til Handyman31Profilbildet til RosjerProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til zethProfilbildet til LululuuProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til sexy pandaProfilbildet til Latex44Profilbildet til RememBr83Profilbildet til mr_sterhkProfilbildet til HumlevatnProfilbildet til ChrisCProfilbildet til Reina21Profilbildet til vickycdProfilbildet til Al Spacey
Profilbildet til krsandgutt88Profilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til Oslo60+Profilbildet til trond`enProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til AskimMannProfilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til ScorpionProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til maanestraaleProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til Ramp78Profilbildet til NordJente90Profilbildet til elghode

Lica89

@lica89
aktiv 3 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Lica89:Disse profilene har Lica89 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje