Profilbildet til -MissV-Profilbildet til Buffy93Profilbildet til jenandProfilbildet til NordJente90Profilbildet til LonelyWomanProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til StreetgirlsProfilbildet til PlatinumProfilbildet til vekten75Profilbildet til Oslomann 38Profilbildet til johnrunProfilbildet til InnlandetProfilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til hotnoProfilbildet til Adrian23år
Profilbildet til Robin..tvProfilbildet til MelekProfilbildet til oslokosProfilbildet til pia1975Profilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til virtuveProfilbildet til love one anotherProfilbildet til jente2011Profilbildet til coolchic101Profilbildet til parsøkersexProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til SkorpionenProfilbildet til kinkysjelProfilbildet til KjellarProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)

Lica89

@lica89
aktiv 3 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Lica89:Disse profilene har Lica89 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje