Profilbildet til Bimann43Profilbildet til sola50Profilbildet til røyskattaProfilbildet til HenrikKbgProfilbildet til KongenProfilbildet til StrazoProfilbildet til SupermannProfilbildet til Niko9Profilbildet til MachiavelliProfilbildet til MandrakeProfilbildet til SpindelProfilbildet til Andersen89Profilbildet til OlavsenProfilbildet til tinaProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til Ramp78
Profilbildet til ArousalProfilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til -bg-xxx-Profilbildet til poffenProfilbildet til HumlevatnProfilbildet til englevingerProfilbildet til UerfarenProfilbildet til hgsd1Profilbildet til MaykieProfilbildet til Buffy93Profilbildet til SoffiProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til LatexmannProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til jente2011Profilbildet til Spindel

Lica89

@lica89
aktiv 4 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Lica89:Disse profilene har Lica89 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje