Profilbildet til Solros72Profilbildet til Slappen72Profilbildet til _riccovero_Profilbildet til DrulProfilbildet til ZizouProfilbildet til dp72Profilbildet til Robert LoveProfilbildet til gloria thomasProfilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til badboy1986Profilbildet til RosjerProfilbildet til IrenProfilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til SkorpionenProfilbildet til siwthereseeProfilbildet til Mr Nilsen
Profilbildet til slaviProfilbildet til JaNuSProfilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til MissyMooProfilbildet til 2hot4UProfilbildet til silverProfilbildet til naitsProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til elinkoskosProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til SkårnesProfilbildet til RosjerProfilbildet til rikkeintimProfilbildet til bipassiv46

Lica89

@lica89
aktiv 3 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt Lica89:Disse profilene har Lica89 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje