Profilbildet til **vampelitenProfilbildet til SamehadaProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til HighEndSubProfilbildet til LatexleahProfilbildet til ShineProfilbildet til HardRockProfilbildet til Skeva91Profilbildet til SpindelProfilbildet til MissMProfilbildet til jens41Profilbildet til nafaProfilbildet til Jan46Profilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til Leticia
Profilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til norseman9Profilbildet til LatexToiletSlaveProfilbildet til ole322Profilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til Leto78Profilbildet til OppeiNordProfilbildet til parsøkersexProfilbildet til Tegner KvinnerProfilbildet til Fredbo_StavangerProfilbildet til jannis25Profilbildet til jarlemannProfilbildet til NallexyProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til Freshness

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje