Profilbildet til just myselfProfilbildet til NymfoWetBiProfilbildet til Something enters the roomProfilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til trannyboyProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til pierceddickProfilbildet til jeanettekProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til ElleseusProfilbildet til .tvliseProfilbildet til Giftparnord50Profilbildet til NataProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til hallois
Profilbildet til røyskattaProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til NowheremanProfilbildet til hattifnattene00Profilbildet til KnutValentineProfilbildet til xantippeProfilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til CarrieProfilbildet til stian93Profilbildet til bbck osloProfilbildet til Lenaa23Profilbildet til Robin..tvProfilbildet til joniProfilbildet til sørlandssønnProfilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til gutten

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje