Profilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til StrazoProfilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til PhenrikProfilbildet til TheRose49Profilbildet til BecksProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til Torill1979Profilbildet til Mr.XProfilbildet til LærerenProfilbildet til MikeProfilbildet til beitoProfilbildet til MizzyProfilbildet til BullseyeProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til KnutValentine
Profilbildet til Mossing34Profilbildet til CdrypaProfilbildet til CulprateProfilbildet til DodraugenProfilbildet til BBW28Profilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til godsg1Profilbildet til Kåtfyr34yesProfilbildet til DrYvilProfilbildet til Caleron86Profilbildet til CharlesProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til Trh1980Profilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til XenaProfilbildet til Torolav

Lica89

@lica89
aktiv 5 år siden
Disse profilene har besøkt Lica89:Disse profilene har Lica89 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje