Profilbildet til JM28Profilbildet til Hilde79Profilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til MiaBellaProfilbildet til MehtevasProfilbildet til BotanicalProfilbildet til SupermannProfilbildet til SussProfilbildet til HexaProfilbildet til bad666boyProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til jarlemannProfilbildet til burndocProfilbildet til Mr.Alphaguy
Profilbildet til På_søkProfilbildet til ArousalProfilbildet til h_frodeProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til LadysmanProfilbildet til kennethProfilbildet til Lica89Profilbildet til mrtoreProfilbildet til pitt76Profilbildet til LatexfunProfilbildet til SupermannProfilbildet til ToyenProfilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til RogermadsProfilbildet til hank95Profilbildet til OppeiNord

Lica89

@lica89
aktiv 3 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Lica89:Disse profilene har Lica89 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje