Profilbildet til siwthereseeProfilbildet til CdrypaProfilbildet til Par BuskerudProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til CrossOdaProfilbildet til KimmernProfilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til KvastenProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til MrVoldProfilbildet til GrønnøydProfilbildet til Modesty56Profilbildet til El DiabloProfilbildet til KantarellenTerrasse
Profilbildet til Oslo60+Profilbildet til lekenbie36Profilbildet til No StringsProfilbildet til RosjerProfilbildet til nord88Profilbildet til stian93Profilbildet til Reisende40Profilbildet til StianProfilbildet til ParOsloVest37-52Profilbildet til WhiteTigerProfilbildet til binittedal31Profilbildet til AyakachanProfilbildet til oslokosProfilbildet til VictorProfilbildet til trond`enProfilbildet til !BK5dude34!

Lica89

@lica89
aktiv 4 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Lica89:Disse profilene har Lica89 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje