Profilbildet til MariusProfilbildet til MiaBellaProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til Natasha93Profilbildet til L_KProfilbildet til Jan46Profilbildet til MehtevasProfilbildet til orphansProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til kinkysjelProfilbildet til HardRockProfilbildet til i love boysProfilbildet til Leather-hunkProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til Nanna
Profilbildet til OlavsenProfilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til BiparProfilbildet til RixnProfilbildet til MehtevasProfilbildet til Mossing34Profilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til JontassProfilbildet til SwededarterProfilbildet til Kate WProfilbildet til NannaProfilbildet til tromsopar80Profilbildet til OsloKnutProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til SupermannProfilbildet til Sigvegal

Lica89

@lica89
aktiv 4 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Lica89:Disse profilene har Lica89 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje