Profilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til orphansProfilbildet til Helene89Profilbildet til xdresserProfilbildet til VildeeeProfilbildet til ingoladProfilbildet til rikkeintimProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til VictorProfilbildet til two-playfulProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til NylongummiProfilbildet til spruksProfilbildet til MortenBProfilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til Skeva91
Profilbildet til freaky2Profilbildet til Mr NilsenProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til KWGProfilbildet til hattifnattene00Profilbildet til Mikkel82Profilbildet til StavangerM60Profilbildet til vanosm52Profilbildet til Rapper.1Profilbildet til silverProfilbildet til DrYvilProfilbildet til DonGrisProfilbildet til TrhMann1973Profilbildet til Trh1980Profilbildet til Thomasass

Lica89

@lica89
aktiv 4 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Lica89:Disse profilene har Lica89 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje