Profilbildet til Kas=)Profilbildet til sola50Profilbildet til orro75Profilbildet til rikkeintimProfilbildet til kjelli77Profilbildet til Fredbo_StavangerProfilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til RememBr83Profilbildet til Kjekken88Profilbildet til pia1975Profilbildet til MissMProfilbildet til ArvidluisProfilbildet til IronheartProfilbildet til G94skedsmoProfilbildet til Mr Nilsen
Profilbildet til SnæxProfilbildet til Mr.XProfilbildet til AzathothProfilbildet til shivaProfilbildet til mann oslProfilbildet til blaithinProfilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til PlatinumProfilbildet til LokerProfilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til Goldi!!Profilbildet til halloisProfilbildet til dogbayProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til jarlen,østfold

Lica89

@lica89
aktiv 3 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Lica89:Disse profilene har Lica89 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje