Profilbildet til Mikkel82Profilbildet til AndiiProfilbildet til LærerenProfilbildet til SimProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til solaProfilbildet til mann oslProfilbildet til Joey77Profilbildet til sjøkjeksProfilbildet til LåtteProfilbildet til SammiProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til BjornchProfilbildet til Angel4uProfilbildet til chipProfilbildet til Pussi
Profilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til Latex44Profilbildet til ParKos2239Profilbildet til Mr.XProfilbildet til vannmann1987Profilbildet til Klar 79Profilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til sjømannProfilbildet til Helene89Profilbildet til yanaProfilbildet til SarlimeProfilbildet til SnæxProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til *Punky*

Lica89

@lica89
aktiv 4 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt Lica89:Disse profilene har Lica89 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje