Profilbildet til iNøff_saidProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til komigje69Profilbildet til BB-btm4topProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til SkårnesProfilbildet til sørlandssønnProfilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til bwillyProfilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til latex66Profilbildet til 2KosProfilbildet til XjanneProfilbildet til gamerosl
Profilbildet til Roger84Profilbildet til LokerProfilbildet til PleasurekraftProfilbildet til gebbensladdProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til lovebbwProfilbildet til ingoladProfilbildet til slaviProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til Sonny55Profilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til losamantesProfilbildet til El DiabloProfilbildet til soulofkitchenProfilbildet til tr.h,photvdo

Lica89

@lica89
aktiv 3 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Lica89:Disse profilene har Lica89 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje