Profilbildet til norseman9Profilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til uzi69Profilbildet til Savannah2581Profilbildet til pvcloveProfilbildet til RememBr83Profilbildet til JosepProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til shaftyProfilbildet til NataProfilbildet til C.lop14Profilbildet til KjellarProfilbildet til engenanjaProfilbildet til kinkysub slutProfilbildet til supertedd
Profilbildet til AsveigProfilbildet til GoldenProfilbildet til MidasProfilbildet til burndocProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til AmpriProfilbildet til elghodeProfilbildet til ExodiaProfilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til englevingerProfilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til westpar76Profilbildet til OlavsenProfilbildet til skurk3Profilbildet til BabyWProfilbildet til sweden boy

Lica89

@lica89
aktiv 5 år siden
Disse profilene har besøkt Lica89:Disse profilene har Lica89 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje