Profilbildet til moss73Profilbildet til HardRockProfilbildet til GeiriProfilbildet til Reina21Profilbildet til TigerProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til KineticMan75Profilbildet til SofiaTheModellProfilbildet til uzi69Profilbildet til nord88Profilbildet til mann oslProfilbildet til SuzProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til spruksProfilbildet til Lill17Profilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtes
Profilbildet til WhiteTigerProfilbildet til lekenbie36Profilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til pvcloveProfilbildet til Dotto81Profilbildet til TheReaderProfilbildet til SkårnesProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til SussProfilbildet til naitsProfilbildet til hank95Profilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til frekkis71Profilbildet til SandnesMann1

Lica89

@lica89
aktiv 3 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Lica89:Disse profilene har Lica89 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje