Profilbildet til Donatello21Profilbildet til FrkAuroraProfilbildet til sola50Profilbildet til kaiasoProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til L_KProfilbildet til ninatvProfilbildet til krsflortProfilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til MachiavelliProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til jarlemannProfilbildet til Kimhan1992Profilbildet til jannis25Profilbildet til Oslo60+Profilbildet til davidandre
Profilbildet til Jone30_svgProfilbildet til vårkåtProfilbildet til SarlimeProfilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til svensksnubbeProfilbildet til mrniceguyProfilbildet til GhroltProfilbildet til CuckoldparetProfilbildet til SkårnesProfilbildet til KristiansenProfilbildet til Bjorn92Profilbildet til AlesioProfilbildet til TordenspydProfilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til JimBoden

Lica89

@lica89
aktiv 4 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Lica89:Disse profilene har Lica89 besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje