Profilbildet til uzi69Profilbildet til fridafridaProfilbildet til OppeiNordProfilbildet til FinelineProfilbildet til jens41Profilbildet til sandnes-parProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til virtuveProfilbildet til mizzyProfilbildet til TabbeProfilbildet til Julie00Profilbildet til AndroidProfilbildet til RomeoProfilbildet til Hanne PanneProfilbildet til bergen89Profilbildet til Avalon
Profilbildet til kinkysjelProfilbildet til NightdiverProfilbildet til XL KukkProfilbildet til trisvikProfilbildet til godsg1Profilbildet til Rasputin72Profilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til ChrisosloProfilbildet til YouwishProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til Par S Jente østfProfilbildet til JupiterProfilbildet til Oslo27Profilbildet til harepusenProfilbildet til smoker;)Profilbildet til Spindel

Lica89

@lica89
aktiv 3 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Lica89:Disse profilene har Lica89 besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Lica89

Ditt kjønn

Kvinne

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje