Profilbildet til Passivg19Profilbildet til SwededarterProfilbildet til Cato1977Profilbildet til **WanjaProfilbildet til AvalonProfilbildet til akane21Profilbildet til LarsnProfilbildet til ellenProfilbildet til OpplandsParProfilbildet til Klara31Profilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til vekten75Profilbildet til RubberkingProfilbildet til Mikkel82Profilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til Midas
Profilbildet til GrønnøydProfilbildet til rikkeintimProfilbildet til LookmeProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til NightdiverProfilbildet til lekenergodProfilbildet til BullseyeProfilbildet til BiparopplandProfilbildet til kinkysub slutProfilbildet til chipProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til MrbigProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til j18elverumProfilbildet til ak00n

Life is a game

@life-is-a-game
aktiv 3 år siden
Disse profilene har besøkt Life is a game:Disse profilene har Life is a game besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje