Profilbildet til Johnsen966Profilbildet til Savannah2581Profilbildet til Cecilie95Profilbildet til ConvertibleCandyProfilbildet til Goldi!!Profilbildet til sjøkjeksProfilbildet til gameroslProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til AlexsProfilbildet til SylvesterProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til BillProfilbildet til Mikkel82Profilbildet til Anne72Profilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til MellaKristin
Profilbildet til vickycdProfilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til SoftfeetProfilbildet til Par BuskerudProfilbildet til MrVoldProfilbildet til OsloG21Profilbildet til Skeva91Profilbildet til HommeProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til Oslo 44Profilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til MelekProfilbildet til FrkTheaProfilbildet til Oslomann 38Profilbildet til Oslo60+Profilbildet til Natasha93

Life is a game

@life-is-a-game
aktiv 2 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Life is a game:Disse profilene har Life is a game besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje