Profilbildet til temptationProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til trond`enProfilbildet til ReidarProfilbildet til lekenergodProfilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til westpar76Profilbildet til RomeoProfilbildet til LatexleahProfilbildet til foresterProfilbildet til LatexfunProfilbildet til harepusenProfilbildet til superteddProfilbildet til Slave g23Profilbildet til geddimann
Profilbildet til Mikkel82Profilbildet til MM77Profilbildet til JærguttenProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til halloisProfilbildet til apeeassProfilbildet til mrtoreProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til fridafridaProfilbildet til Mandal37Profilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til buskerudProfilbildet til *Punky*

Life is a game

@life-is-a-game
aktiv 3 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Life is a game:Disse profilene har Life is a game besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje