Profilbildet til Toralf_89Profilbildet til bergen89Profilbildet til mizzyProfilbildet til talkmanProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til jens41Profilbildet til Hanne PanneProfilbildet til kmfantProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til AyakachanProfilbildet til KjellarProfilbildet til jarlemannProfilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til Skeva91Profilbildet til OsloKnutProfilbildet til Oral
Profilbildet til NowheremanProfilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til trollmor;)))Profilbildet til Oslo 44Profilbildet til musclebottomosloProfilbildet til ellenProfilbildet til MachiavelliProfilbildet til HighEndSubProfilbildet til tronderpar91Profilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til SkårnesProfilbildet til Geirern92Profilbildet til Lez 40Profilbildet til Joachim*Profilbildet til GiggSProfilbildet til Midas

Life is a game

@life-is-a-game
aktiv 2 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Life is a game:Disse profilene har Life is a game besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje