Profilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til blaithinProfilbildet til veilchenProfilbildet til KvastenProfilbildet til poopITboyProfilbildet til TranseMann30Profilbildet til NjordProfilbildet til MikeProfilbildet til Mikkel82Profilbildet til DOMINANTProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til JiJiProfilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til Stine1986Profilbildet til Hilde79Profilbildet til oslo_shemale25
Profilbildet til sydvest m48Profilbildet til MehtevasProfilbildet til monique tvProfilbildet til NathalieJanneProfilbildet til lekenbie36Profilbildet til synnyProfilbildet til GiggSProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til en \"doktor\" her? (søker doktorlek)Profilbildet til NannaProfilbildet til SvetikProfilbildet til bakerProfilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til ingwardo82Profilbildet til LauVauProfilbildet til ~ lille please ~

Life is a game

@life-is-a-game
aktiv 3 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Life is a game:Disse profilene har Life is a game besøkt:
Viser 1 - 3 av 3 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 3 timer, 21 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 3 timer, 21 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Kontaktannonser

  aktiv 2 måneder siden
  Søker du en venn, kjæreste eller partner skriv litt om deg selv og hvilken del av l […]

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje