Profilbildet til westpar76Profilbildet til Mikkel82Profilbildet til BBW28Profilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til Grom87Profilbildet til CleoProfilbildet til Trheim1977Profilbildet til wille455Profilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til HighEndSubProfilbildet til Alexander44Profilbildet til JimBodenProfilbildet til xtrProfilbildet til par_30Profilbildet til 22x15ostfold86
Profilbildet til ensomgutt23Profilbildet til buskerudProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til SamehadaProfilbildet til AndiiProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til AlexsProfilbildet til Cecilie95Profilbildet til maanestraaleProfilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til windel999Profilbildet til pitt76Profilbildet til RJProfilbildet til chip

Life is a game

@life-is-a-game
aktiv 3 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Life is a game:Disse profilene har Life is a game besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Life is a game

Ditt kjønn

Mann

Frivillige opplysninger

Jeg søker

Elsker

Min sexstatus

Hetero

Hva jeg liker best

Jeg liker best at du er deg selvv og liker kroppen din

Hva jeg hater mest

Store silikon-bimbo pupper

Fritekst

Jeg er en oppegående kar fra Bergen som elsker å trene i skog og mark.
Jeg har alt jeg trenger i livet men savner en jente å kunne gi av meg selv til 😉

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje