Profilbildet til cat68Profilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til Flekka18Profilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til Life is a gameProfilbildet til MiaBellaProfilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til NåProfilbildet til LangbeinProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til Per SProfilbildet til ArielProfilbildet til halloisProfilbildet til Telemann88Profilbildet til Kinky m Sortland
Profilbildet til bait69Profilbildet til badboy1986Profilbildet til sverre89Profilbildet til hawe35Profilbildet til alfiboy51Profilbildet til Tigergutten82Profilbildet til mrtoreProfilbildet til gameroslProfilbildet til KvinnenProfilbildet til northkickProfilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til AyakachanProfilbildet til ZaxProfilbildet til bbck osloProfilbildet til davidandre

L_K

@liki
aktiv 5 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt L_K:Disse profilene har L_K besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje