Profilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til Buffy93Profilbildet til LululuuProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til sola50Profilbildet til geddimannProfilbildet til faithProfilbildet til NeonProfilbildet til leandroProfilbildet til ParOsloVest37-52Profilbildet til maritaProfilbildet til knny88Profilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til TheMissProfilbildet til Sporty type - Passion for ski - Ønsker kontakt med likesinnet jenteProfilbildet til baker
Profilbildet til trond`enProfilbildet til kennethProfilbildet til swedmanProfilbildet til ElskersexenProfilbildet til 2KosProfilbildet til shaftyProfilbildet til fadedProfilbildet til DavinciProfilbildet til AjscreamProfilbildet til ErogenProfilbildet til Man30303Profilbildet til frekkis71Profilbildet til pompelProfilbildet til norseman9Profilbildet til OdinProfilbildet til parsøkersex

L_K

@liki
aktiv 4 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt L_K:Disse profilene har L_K besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje