Profilbildet til Cato1977Profilbildet til Angel84Profilbildet til LangbeinProfilbildet til MrTwofaceProfilbildet til RantazticProfilbildet til BotanicalProfilbildet til YongProfilbildet til Trappani89Profilbildet til SiljeProfilbildet til MissProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til KiwienProfilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til talkmanProfilbildet til _Nordre Land_
Profilbildet til M23_NylonProfilbildet til MehtevasProfilbildet til MrVoldProfilbildet til Joey77Profilbildet til LadyBBWProfilbildet til Robin..tvProfilbildet til @nn@Profilbildet til ConvertibleCandyProfilbildet til LeneaProfilbildet til JosepProfilbildet til staalmannenProfilbildet til fintparProfilbildet til HazeProfilbildet til ZizouProfilbildet til Hanne PanneProfilbildet til Rosjer

L_K

@liki
aktiv 4 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt L_K:Disse profilene har L_K besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje