Profilbildet til pitt76Profilbildet til LatexLovrProfilbildet til svensksnubbeProfilbildet til NallexyProfilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til KinkymasterProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til HumlevatnProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til eddi1000Profilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til dewill77Profilbildet til Ready4funProfilbildet til GoldenProfilbildet til BadBoyDyson
Profilbildet til Anne72Profilbildet til 1randybuggaProfilbildet til TonyMontanaProfilbildet til Tobben28Profilbildet til Reina21Profilbildet til faithProfilbildet til ShjalomProfilbildet til Bimann43Profilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til spaceorchestraProfilbildet til badboy1986Profilbildet til vigdis 48Profilbildet til sabriinaProfilbildet til nattroseProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til Bjoern

L_K

@liki
aktiv 5 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt L_K:Disse profilene har L_K besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje