Profilbildet til Anne72Profilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til AskimMannProfilbildet til Gutt 94Profilbildet til MummiMammaProfilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til Difference___Profilbildet til ExodiaProfilbildet til KAAR!!SProfilbildet til sexognytelseProfilbildet til dewill77Profilbildet til hawe35Profilbildet til AndiiProfilbildet til MikeProfilbildet til zailoProfilbildet til coolchic101
Profilbildet til BillProfilbildet til bergenm30Profilbildet til pvcloveProfilbildet til Rapper.1Profilbildet til svensksnubbeProfilbildet til Bjorn92Profilbildet til bad666boyProfilbildet til Bukowski69Profilbildet til jannis25Profilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til AlekProfilbildet til levanger_g31Profilbildet til Gutt 94Profilbildet til sexworker202

L_K

@liki
aktiv 5 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt L_K:Disse profilene har L_K besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje