Profilbildet til kmfantProfilbildet til SpindelProfilbildet til LeticiaProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til KWGProfilbildet til TrinetussaProfilbildet til levanger_g31Profilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til Fin g30Profilbildet til hotnoProfilbildet til TingTongProfilbildet til KarinagayProfilbildet til AzathothProfilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til ArconadaProfilbildet til sørlandssønn
Profilbildet til Pia ShemaleProfilbildet til j18elverumProfilbildet til NjordProfilbildet til TuttaProfilbildet til hawe35Profilbildet til kinkybente49-fetish-subProfilbildet til kjelli77Profilbildet til Satzumi213Profilbildet til rosegartner33Profilbildet til KaisaProfilbildet til SingleEliseProfilbildet til @nn@Profilbildet til sluggernProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til HommeProfilbildet til Karinagay

Lill17

@lill17
aktiv 8 måneder siden
Kjeder meg litt, noen som vi prate litt? Vis
Disse profilene har besøkt Lill17:Disse profilene har Lill17 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje