Profilbildet til hattifnattene00Profilbildet til Fresia4Profilbildet til KaisaProfilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til SnæxProfilbildet til pvcloveProfilbildet til jeanettekProfilbildet til MrVoldProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til LangbeinProfilbildet til MedusaProfilbildet til Mr.XProfilbildet til RogermadsProfilbildet til KennethR88Profilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til Anne72
Profilbildet til kjelli77Profilbildet til Lenaa23Profilbildet til levanger_g31Profilbildet til Masserer_degProfilbildet til Tony21Profilbildet til YuaygirlProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til northkickProfilbildet til Tobben28Profilbildet til TheRose49Profilbildet til staalmannenProfilbildet til SoffiProfilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til bwillyProfilbildet til Ruien

Lill17

@lill17
aktiv 9 måneder siden
Kjeder meg litt, noen som vi prate litt? Vis
Disse profilene har besøkt Lill17:Disse profilene har Lill17 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje