Profilbildet til vigdis 48Profilbildet til ani5Profilbildet til MedusaProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til JontassProfilbildet til @nn@Profilbildet til HommeProfilbildet til monique tvProfilbildet til henrkjarProfilbildet til sportfuckProfilbildet til ShjalomProfilbildet til *Punky*Profilbildet til TinkerbellProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til 25slank0sl0
Profilbildet til Ganjalf21Profilbildet til ZupaMannProfilbildet til engenanjaProfilbildet til TonyMontanaProfilbildet til ValeriaProfilbildet til eddi1000Profilbildet til Jone30_svgProfilbildet til Stine1986Profilbildet til jannis25Profilbildet til subtrollet71Profilbildet til ShjalomProfilbildet til SvetikProfilbildet til LatexfunProfilbildet til No StringsProfilbildet til mrniceguyProfilbildet til kaiaso

Lill17

@lill17
aktiv 7 måneder, 4 uker siden
Disse profilene har besøkt Lill17:Disse profilene har Lill17 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje