Profilbildet til kennedy85Profilbildet til coolchic101Profilbildet til Donatello21Profilbildet til 2KosProfilbildet til slaviProfilbildet til ChrisCProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til simonaProfilbildet til ZaxProfilbildet til Difference___Profilbildet til DrYvilProfilbildet til poffenProfilbildet til halloisProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til stuve92Profilbildet til elghode
Profilbildet til IntrMannProfilbildet til tronderpar91Profilbildet til Mikkel82Profilbildet til Tony21Profilbildet til Toralf_89Profilbildet til karlaaProfilbildet til Giftparnord50Profilbildet til sølProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til oslobiffenProfilbildet til ElviraProfilbildet til No StringsProfilbildet til nelg90Profilbildet til maler.nProfilbildet til LatexLovr

Lill17

@lill17
aktiv 12 måneder siden
Disse profilene har besøkt Lill17:Disse profilene har Lill17 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje