Profilbildet til hattifnattene00Profilbildet til gebbensladdProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til Oslo 44Profilbildet til GuttOslo95Profilbildet til InsomniaProfilbildet til losamantesProfilbildet til LåtteProfilbildet til staken jacsenProfilbildet til Drifter4uProfilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til CalaDorProfilbildet til ReidarProfilbildet til BjoernProfilbildet til Hanne Panne
Profilbildet til line tvProfilbildet til MM77Profilbildet til BiparopplandProfilbildet til MariusProfilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til sexfest3637Profilbildet til KarinagayProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til carmellaProfilbildet til miss76Profilbildet til SussProfilbildet til mark04Profilbildet til LenemorProfilbildet til MiaBellaProfilbildet til puppemarianne

Lill17

@lill17
aktiv 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Lill17:Disse profilene har Lill17 besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Lill17

Ditt kjønn

Kvinne

Frivillige opplysninger

Jeg søker

Vil helst ikke si

Min sexstatus

Hetero

Hva jeg liker best

Å være en snill pike

Fritekst

Sender ikke bilde til noen jeg bare prater med en gang. Har lyst å bli kjent med noen skikkelige.
Liker cosplay og anime, Google om du ikke vet hva det er 🙂

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje