Profilbildet til LathamsProfilbildet til KennethR88Profilbildet til dewill77Profilbildet til Trheim1977Profilbildet til Tigergutten82Profilbildet til AlesioProfilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til apeeassProfilbildet til NathalieJanneProfilbildet til NinnaProfilbildet til Mass SageProfilbildet til m33sandnesProfilbildet til Angel84Profilbildet til MolliProfilbildet til kinkysub slutProfilbildet til Tordenspyd
Profilbildet til ScorpionProfilbildet til SnæxProfilbildet til BergenoProfilbildet til MartinosloProfilbildet til ArousalProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til Mass SageProfilbildet til NåProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til Angel4uProfilbildet til spaceorchestraProfilbildet til BrumProfilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til chipProfilbildet til ToyenProfilbildet til Alesio

Lill17

@lill17
aktiv 3 uker, 6 dager siden
Disse profilene har besøkt Lill17:Disse profilene har Lill17 besøkt:

Frivillige opplysninger

Jeg søker

Vil helst ikke si

Min sexstatus

Hetero

Hva jeg liker best

Å være en snill pike

Fritekst

Sender ikke bilde til noen jeg bare prater med en gang. Har lyst å bli kjent med noen skikkelige.
Liker cosplay og anime, Google om du ikke vet hva det er 🙂

Obligatoriske opplysninger

Alias

Lill17

Ditt kjønn

Kvinne

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje