Profilbildet til AfroManProfilbildet til bwillyProfilbildet til harepusenProfilbildet til ElinesProfilbildet til BjornchProfilbildet til solaProfilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til KWGProfilbildet til Cato1977Profilbildet til GiggSProfilbildet til RomeoProfilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til troendern93Profilbildet til LangbeinProfilbildet til DrømmeMannProfilbildet til northkick
Profilbildet til CindyCDProfilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til TrhMann1973Profilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til SadominatorProfilbildet til Tony21Profilbildet til AnMy99Profilbildet til NowheremanProfilbildet til Mimmi51Profilbildet til Kate WProfilbildet til bbck osloProfilbildet til SkårnesProfilbildet til Butt FarmerProfilbildet til Drifter4uProfilbildet til Kas=)Profilbildet til Molli

Lill17

@lill17
aktiv 1 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Lill17:Disse profilene har Lill17 besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Lill17

Ditt kjønn

Kvinne

Frivillige opplysninger

Jeg søker

Vil helst ikke si

Min sexstatus

Hetero

Hva jeg liker best

Å være en snill pike

Fritekst

Sender ikke bilde til noen jeg bare prater med en gang. Har lyst å bli kjent med noen skikkelige.
Liker cosplay og anime, Google om du ikke vet hva det er 🙂

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje