Profilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til apeeassProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til StaaleProfilbildet til Angel4uProfilbildet til synnyProfilbildet til BjornchProfilbildet til Latex50Profilbildet til oslogutt995Profilbildet til Reisende40Profilbildet til bby123Profilbildet til No StringsProfilbildet til Floppa1Profilbildet til pvcloveProfilbildet til DodraugenProfilbildet til Strazo
Profilbildet til NettstedetProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til SoftfeetProfilbildet til HighEndSubProfilbildet til coolchic101Profilbildet til Andersen89Profilbildet til DonGrisProfilbildet til julieProfilbildet til MedusaProfilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til OdinProfilbildet til Kalle2Profilbildet til synnyProfilbildet til VildeeeProfilbildet til sjømannProfilbildet til Trheim1977

LilliMy

@lillimy
aktiv 4 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt LilliMy:Disse profilene har LilliMy besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje