Profilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til MedPåAltProfilbildet til bby123Profilbildet til naitsProfilbildet til xtrProfilbildet til InsomniaProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til JosepProfilbildet til EvensProfilbildet til HumlevatnProfilbildet til AnetteleProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til bergenm30Profilbildet til bipassiv46Profilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til KennethR88
Profilbildet til KjellarProfilbildet til vekten75Profilbildet til xtrProfilbildet til dogbayProfilbildet til babybooProfilbildet til kennedy85Profilbildet til m33sandnesProfilbildet til sluggernProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til TorolavProfilbildet til siwthereseeProfilbildet til DonGrisProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til SKubrickProfilbildet til AvalonProfilbildet til Slappen72

LilliMy

@lillimy
aktiv 4 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt LilliMy:Disse profilene har LilliMy besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje