Profilbildet til KoseGutt89Profilbildet til chipProfilbildet til trollmor;)))Profilbildet til silverProfilbildet til Adrian23årProfilbildet til RJProfilbildet til NataProfilbildet til siwthereseeProfilbildet til davidandreProfilbildet til SiggyzagProfilbildet til CulprateProfilbildet til SEXTREFFProfilbildet til BBW28Profilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til staalmannen
Profilbildet til mindwtoProfilbildet til KennethR88Profilbildet til talkmanProfilbildet til Mikkel82Profilbildet til stuve92Profilbildet til 59modellProfilbildet til sola50Profilbildet til Life is a gameProfilbildet til jente2011Profilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til ElviraProfilbildet til someboyProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til ZizouProfilbildet til Mr.Alphaguy

Linda_25

@linda25
aktiv 4 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Linda_25:Disse profilene har Linda_25 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje