Profilbildet til OppeiNordProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til golfbearProfilbildet til Par BuskerudProfilbildet til h_frodeProfilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til GoldenProfilbildet til engenanjaProfilbildet til JiJiProfilbildet til HebroProfilbildet til DonGrisProfilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til Trheim1977Profilbildet til BIJ26M32Profilbildet til Grønnøyd
Profilbildet til FreddyfeProfilbildet til @nn@Profilbildet til vickycdProfilbildet til ChristinaCDProfilbildet til DragongirlProfilbildet til OsloG21Profilbildet til Tobben28Profilbildet til DrømmeMannProfilbildet til jens41Profilbildet til LatexleahProfilbildet til OpplandsParProfilbildet til hattifnattene00Profilbildet til Skeva91Profilbildet til vårkåtProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til Handyman31

Linda_25

@linda25
aktiv 3 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Linda_25:Disse profilene har Linda_25 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje