Profilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til TheMissProfilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til StorMørkKukProfilbildet til knny88Profilbildet til SwededarterProfilbildet til AyakachanProfilbildet til westpar76Profilbildet til LadysmanProfilbildet til Jan46Profilbildet til søker sexProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til bunnyProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til bwillyProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}
Profilbildet til JontassProfilbildet til NightdiverProfilbildet til Singel49Profilbildet til LærerenProfilbildet til MrVoldProfilbildet til temptationProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til Mossing34Profilbildet til BIJ26M32Profilbildet til Latex50Profilbildet til AnetteleProfilbildet til lekenergodProfilbildet til BadboyProfilbildet til El DiabloProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til Langbein

Linda_25

@linda25
aktiv 3 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Linda_25:Disse profilene har Linda_25 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje