Profilbildet til miss76Profilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til SiljeProfilbildet til Lill17Profilbildet til hgsd1Profilbildet til colargolProfilbildet til KarinagayProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til Donatello21Profilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til Tara84Profilbildet til h_frodeProfilbildet til Kate WProfilbildet til NtrøndereProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til veilchen
Profilbildet til JosepProfilbildet til maritaProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til SvantepriProfilbildet til sluggernProfilbildet til ShjalomProfilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til shivaProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til pvcloveProfilbildet til Roger84Profilbildet til PhenrikProfilbildet til GeeFunkProfilbildet til Zero

Linda_25

@linda25
aktiv 3 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Linda_25:Disse profilene har Linda_25 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje