Profilbildet til colargolProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til Klar 79Profilbildet til mrroyalProfilbildet til JosepProfilbildet til Difference___Profilbildet til BiparProfilbildet til wille455Profilbildet til johnrunProfilbildet til OsloG21Profilbildet til nelg90Profilbildet til StavangerM60Profilbildet til MehtevasProfilbildet til snirlenProfilbildet til sexy pandaProfilbildet til jarlen,østfold
Profilbildet til CharlesProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til vårkåtProfilbildet til Plu2Profilbildet til Mandal37Profilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til synnyProfilbildet til mindwtoProfilbildet til MizzyProfilbildet til Dotto81Profilbildet til BiparopplandProfilbildet til orro75Profilbildet til GuttOslo95Profilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til Vildeee

Linda_25

@linda25
aktiv 4 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Linda_25:Disse profilene har Linda_25 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje