Profilbildet til kjelli77Profilbildet til candyqueen30Profilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til love one anotherProfilbildet til KennethR88Profilbildet til BullseyeProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til jente2011Profilbildet til Grom87Profilbildet til CalaDorProfilbildet til Lica89Profilbildet til BotanicalProfilbildet til ThomasassProfilbildet til MaykieProfilbildet til Naturistmannen
Profilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til MellaKristinProfilbildet til PussiProfilbildet til TheMissProfilbildet til Torill1979Profilbildet til MandrakeProfilbildet til På_søkProfilbildet til KnutValentineProfilbildet til XjanneProfilbildet til KWGProfilbildet til nada000Profilbildet til MissMProfilbildet til slaviProfilbildet til RantazticProfilbildet til Mr BMW

Linda_25

@linda25
aktiv 3 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Linda_25:Disse profilene har Linda_25 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje