Profilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til Natasha93Profilbildet til JaNuSProfilbildet til VictorProfilbildet til KrangleFantProfilbildet til ReidarProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til buskerudProfilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til OppeiNordProfilbildet til MissyMooProfilbildet til .LisetvProfilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til henrkjar
Profilbildet til TheRose49Profilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til BiparopplandProfilbildet til På_søkProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til Handyman31Profilbildet til Oslo27Profilbildet til MissyMooProfilbildet til nattroseProfilbildet til ScorpionProfilbildet til BergenoProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til TorolavProfilbildet til simonaProfilbildet til KogKProfilbildet til eddi1000

Linda_25

@linda25
aktiv 4 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Linda_25:Disse profilene har Linda_25 besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje