Profilbildet til KjellarProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til BrumProfilbildet til ChrisCProfilbildet til AsveigProfilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til YongProfilbildet til RubberkingProfilbildet til shado33Profilbildet til Tine cdProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til ninatvProfilbildet til poopITboyProfilbildet til !~XanZirz~!
Profilbildet til babyblueeyesProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til gummihelgeProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til TranseMann30Profilbildet til Handyman40Profilbildet til IronheartProfilbildet til MatteStProfilbildet til LookmeProfilbildet til xdresserProfilbildet til LizzyProfilbildet til Erik1337Profilbildet til PlatinumProfilbildet til poopITboyProfilbildet til Cato1977Profilbildet til Søker spennign

Linda_25

@linda25
aktiv 3 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Linda_25:Disse profilene har Linda_25 besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 44 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 44 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje