Profilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til sexognytelseProfilbildet til mrroyalProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til lauraloveProfilbildet til Kåtfyr34yesProfilbildet til vekten75Profilbildet til sølProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til AskimMannProfilbildet til xdresserProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til Mr BMWProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til TheRose49Profilbildet til Adrian23år
Profilbildet til NikkiSissyProfilbildet til kennedy85Profilbildet til musclebottomosloProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til naitsProfilbildet til yanaProfilbildet til kinkysjelProfilbildet til BotanicalProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til DrømmeMannProfilbildet til 2KosProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til Linda_25Profilbildet til davidandre

Linda_25

@linda25
aktiv 3 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Linda_25:Disse profilene har Linda_25 besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 3 timer, 8 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 3 timer, 8 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje