Profilbildet til eddi1000Profilbildet til C.lop14Profilbildet til halloisProfilbildet til RuienProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til MortenBProfilbildet til ZizouProfilbildet til MedusaProfilbildet til i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good manProfilbildet til TorolavProfilbildet til gameroslProfilbildet til shivaProfilbildet til Isabella10Profilbildet til LærerenProfilbildet til Man30303Profilbildet til Ntrøndere
Profilbildet til CharlesProfilbildet til jannis25Profilbildet til Caleron86Profilbildet til ThomasDesProfilbildet til Angel4uProfilbildet til kmfantProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til spaceorchestraProfilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til Slave g23Profilbildet til ShjalomProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til HenrikKbgProfilbildet til latex66Profilbildet til Rubberking

Linda_25

@linda25
aktiv 4 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Linda_25:Disse profilene har Linda_25 besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 2 timer, 10 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 2 timer, 10 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje