Profilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til jannis25Profilbildet til bamsefarProfilbildet til Slave g23Profilbildet til LiberiuSProfilbildet til Sonny55Profilbildet til joniProfilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til Plu2Profilbildet til TigerProfilbildet til ShjalomProfilbildet til Skeva91Profilbildet til Toyen
Profilbildet til NeonProfilbildet til PussiProfilbildet til VildeeeProfilbildet til FinelineProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til Unggutten98Profilbildet til førdeparetProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til bipassiv46Profilbildet til RuienProfilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til BjornchProfilbildet til BillProfilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til JustinProfilbildet til LilliMy

Linda_25

@linda25
aktiv 3 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Linda_25:Disse profilene har Linda_25 besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Linda_25

Ditt kjønn

Kvinne

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje