Profilbildet til fadedProfilbildet til FeralFelineProfilbildet til Savannah2581Profilbildet til vigdis 48Profilbildet til GrønnøydProfilbildet til Oslomann 38Profilbildet til ManimalProfilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til kinkysub slutProfilbildet til L_KProfilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til RememBr83Profilbildet til Julie00Profilbildet til jeanymariaProfilbildet til chefdepomme
Profilbildet til siwthereseeProfilbildet til @nn@Profilbildet til nelg90Profilbildet til BergenoProfilbildet til mr_sterhkProfilbildet til fridafridaProfilbildet til sverre89Profilbildet til Tobben28Profilbildet til Par BuskerudProfilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til dewill77Profilbildet til simonaProfilbildet til BiparopplandProfilbildet til NowheremanProfilbildet til coolchic101

Linda_25

@linda25
aktiv 3 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Linda_25:Disse profilene har Linda_25 besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Linda_25

Ditt kjønn

Kvinne

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje