Profilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til sweettortureProfilbildet til Lill17Profilbildet til just myselfProfilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til MellaKristinProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til NeonProfilbildet til Rapper.1Profilbildet til LilleKeeProfilbildet til Angel4uProfilbildet til golfbearProfilbildet til Reisende40Profilbildet til NinnaProfilbildet til KrangleFantProfilbildet til kmfant
Profilbildet til Babygirl85Profilbildet til Trappani89Profilbildet til Plu2Profilbildet til **WanjaProfilbildet til Kalle2Profilbildet til vekten75Profilbildet til levanger_g31Profilbildet til MannValdresProfilbildet til vannmann1987Profilbildet til halloisProfilbildet til MrTwofaceProfilbildet til kjelli77Profilbildet til NATURISTENProfilbildet til Mass SageProfilbildet til Erik1337Profilbildet til Tomas89bergen

Linda_25

@linda25
aktiv 4 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Linda_25:Disse profilene har Linda_25 besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Linda_25

Ditt kjønn

Kvinne

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje