Profilbildet til LadyStarProfilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til swedmanProfilbildet til NallexyProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til MehtevasProfilbildet til shivaProfilbildet til latino123Profilbildet til alfiboy51Profilbildet til L_KProfilbildet til Slappen72Profilbildet til TabbeProfilbildet til trond`en
Profilbildet til geddimannProfilbildet til OsloKnutProfilbildet til røyskattaProfilbildet til JærguttenProfilbildet til .tvliseProfilbildet til MidasProfilbildet til beitoProfilbildet til Man30303Profilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til ToremannProfilbildet til LeneaProfilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til AvalonProfilbildet til nymfodaleProfilbildet til Sublime81

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje