Profilbildet til sverre89Profilbildet til AvalonProfilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til UmbrellaProfilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til coolchic101Profilbildet til ElinesProfilbildet til kmfantProfilbildet til ElviraProfilbildet til KerstinVirgoProfilbildet til SiljeProfilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til KWGProfilbildet til ballderProfilbildet til Sheryl
Profilbildet til agderProfilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til fridafridaProfilbildet til KinkymasterProfilbildet til SuzProfilbildet til gummihelgeProfilbildet til nattroseProfilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til CrossOdaProfilbildet til lauraloveProfilbildet til jannis25Profilbildet til Tigergutten82Profilbildet til Hemne72Profilbildet til Cd28Profilbildet til Sadominator

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje