Profilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til AndiiProfilbildet til apeeassProfilbildet til vannmann1987Profilbildet til hattifnattene00Profilbildet til MannTrondheimProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til levanger_g31Profilbildet til AyakachanProfilbildet til someboyProfilbildet til AlexsProfilbildet til Stuker\'nProfilbildet til fridafridaProfilbildet til KnutValentineProfilbildet til ole322Profilbildet til miss76
Profilbildet til Drifter4uProfilbildet til AndyrjProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til Ruthless84Profilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til TorolavProfilbildet til BadboyProfilbildet til DionysusProfilbildet til BBW28Profilbildet til Bimann43Profilbildet til ScorpionProfilbildet til StrazoProfilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til bergenm30Profilbildet til slank leken mann bærum

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje