Profilbildet til Lars80Profilbildet til UmbrellaProfilbildet til Dotto81Profilbildet til Babygirl85Profilbildet til ToremannProfilbildet til SingleEliseProfilbildet til ToyenProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til RAPID4Profilbildet til StaaleProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til Klara31Profilbildet til LathamsProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til Robin..tv
Profilbildet til 1randybuggaProfilbildet til FrkHeidiProfilbildet til OppeiNordProfilbildet til DrulProfilbildet til JustinProfilbildet til TrhMann1973Profilbildet til KAAR!!SProfilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til Mikkel82Profilbildet til Hilde79Profilbildet til j18elverumProfilbildet til Osl38Profilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til FreddyfeProfilbildet til Ronn

IngerLiseBia

@lisebia
aktiv 2 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt IngerLiseBia:Disse profilene har IngerLiseBia besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje