Profilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til afrikarProfilbildet til Slave g23Profilbildet til OlaguttenProfilbildet til jannis25Profilbildet til SammiProfilbildet til RonnProfilbildet til pytagorasProfilbildet til stian93Profilbildet til zailoProfilbildet til KatherineProfilbildet til AinaCdProfilbildet til Torill1979Profilbildet til ShyroxyaProfilbildet til Zizou
Profilbildet til trisvikProfilbildet til Bergen1987Profilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til KatherineProfilbildet til Gutt 94Profilbildet til lalaparProfilbildet til DionysusProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til Butt FarmerProfilbildet til alexogsaraProfilbildet til silverProfilbildet til OppeiNordProfilbildet til ValeriaProfilbildet til *Punky*Profilbildet til bakerProfilbildet til Romeo

IngerLiseBia

@lisebia
aktiv 1 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt IngerLiseBia:Disse profilene har IngerLiseBia besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje