Profilbildet til ElviraProfilbildet til StorMørkKukProfilbildet til KennethR88Profilbildet til KjellarProfilbildet til SigvegalProfilbildet til m33sandnesProfilbildet til LathamsProfilbildet til ShineProfilbildet til mizzyProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til temptationProfilbildet til SportoguyProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til DrømmeMannProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til sandnes-par
Profilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til krsandgutt88Profilbildet til superteddProfilbildet til kaiasoProfilbildet til MolliProfilbildet til ValeriaProfilbildet til foresterProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til kjelli77Profilbildet til ExosProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til temptationProfilbildet til Latex50Profilbildet til DragongirlProfilbildet til JoeyKrsand

IngerLiseBia

@lisebia
aktiv 2 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt IngerLiseBia:Disse profilene har IngerLiseBia besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje