Profilbildet til foresterProfilbildet til BullseyeProfilbildet til CindyCDProfilbildet til SammiProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til NallexyProfilbildet til latex66Profilbildet til Something enters the roomProfilbildet til naughtyboy23Profilbildet til vickycdProfilbildet til Kas=)Profilbildet til !!sweetieProfilbildet til Rapper.1Profilbildet til Kate WProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til !BK5dude34!
Profilbildet til Dark AngelProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til m33sandnesProfilbildet til Cd28Profilbildet til Andersen89Profilbildet til HenrikKbgProfilbildet til shivaProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til AnMy99Profilbildet til Man30303Profilbildet til BecksProfilbildet til KAAR!!SProfilbildet til tronderpar91Profilbildet til SwededarterProfilbildet til BergenBiSugerDegProfilbildet til ÅsaneG20

Lizzy

@lizzy87
aktiv 3 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Lizzy:Disse profilene har Lizzy besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje