Profilbildet til M23_NylonProfilbildet til Cecilie95Profilbildet til jenandProfilbildet til MissyMooProfilbildet til nord88Profilbildet til AndyrjProfilbildet til henrkjarProfilbildet til NinnaProfilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til røyskattaProfilbildet til Sea_sailorProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til NATURISTENProfilbildet til NordJente90
Profilbildet til xdresserProfilbildet til Nic94Profilbildet til XenaProfilbildet til iNøff_saidProfilbildet til Tine cdProfilbildet til krsandgutt88Profilbildet til ninatvProfilbildet til mark04Profilbildet til JiJiProfilbildet til CindyCDProfilbildet til Life is a gameProfilbildet til DragongirlProfilbildet til joniProfilbildet til bamsefarProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til pvclove

Lizzy

@lizzy87
aktiv 3 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Lizzy:Disse profilene har Lizzy besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje