Profilbildet til MannTrondheimProfilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til TheReaderProfilbildet til joniProfilbildet til lekenergodProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til Skeva91Profilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til LeneaProfilbildet til eddi1000Profilbildet til StorMørkKukProfilbildet til leandroProfilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til maanestraale
Profilbildet til ChrisCProfilbildet til TheMissProfilbildet til norseman9Profilbildet til SiggyzagProfilbildet til Passivg19Profilbildet til ErogenProfilbildet til poffenProfilbildet til førdeparetProfilbildet til fevikmannenProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til MissBlackroseProfilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til HebroProfilbildet til BotanicalProfilbildet til xantippeProfilbildet til supertedd

Lizzy

@lizzy87
aktiv 3 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Lizzy:Disse profilene har Lizzy besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje