Profilbildet til solaProfilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til Goldi!!Profilbildet til bergen89Profilbildet til AlexsProfilbildet til JosepProfilbildet til G94skedsmoProfilbildet til TengilProfilbildet til KristiansenProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til Satzumi213Profilbildet til Difference___Profilbildet til frodes_tr.heimProfilbildet til MiaBProfilbildet til Suz
Profilbildet til AndroidProfilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til NaturistmannenProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til SKubrickProfilbildet til hank95Profilbildet til IntrMannProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til BotanicalProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til JM28Profilbildet til sverre89Profilbildet til LamatryneProfilbildet til kastrdProfilbildet til oslokosProfilbildet til stavangerjente-82

Lizzy

@lizzy87
aktiv 3 år siden
Disse profilene har besøkt Lizzy:Disse profilene har Lizzy besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje