Profilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til BIJ26M32Profilbildet til @nn@Profilbildet til Kalle2Profilbildet til NordlandProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til ZupaMannProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til FreshnessProfilbildet til gameroslProfilbildet til fadedProfilbildet til Slappen72Profilbildet til IrInA_Bi,real meetings
Profilbildet til Par BuskerudProfilbildet til bipassiv46Profilbildet til RubberkingProfilbildet til RJProfilbildet til ScorpionProfilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til TinkerbellProfilbildet til mrtoreProfilbildet til Tara84Profilbildet til AsveigProfilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til 1randybuggaProfilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til LokerProfilbildet til bakerProfilbildet til Nå

Loker

@loke
aktiv 5 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Loker:Disse profilene har Loker besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje