Profilbildet til henrkjarProfilbildet til MarwinProfilbildet til TrinetussaProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til ShadowwolfProfilbildet til freezinProfilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til Cato1977Profilbildet til SoftfeetProfilbildet til knutbrgProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til Solros72Profilbildet til MissyMooProfilbildet til latex66Profilbildet til ChrisC
Profilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til JustinProfilbildet til siwthereseeProfilbildet til LookmeProfilbildet til AnetteleProfilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til TabbeProfilbildet til ChristineTranseProfilbildet til TuttaProfilbildet til ensomgutt23Profilbildet til mizzyProfilbildet til latino123Profilbildet til SiljeProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til røyskattaProfilbildet til Djeimi

Loker

@loke
aktiv 5 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Loker:Disse profilene har Loker besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje