Profilbildet til StorMørkKukProfilbildet til Donatello21Profilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til jannis25Profilbildet til MummiMammaProfilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til elghodeProfilbildet til Slappen72Profilbildet til SussProfilbildet til KennethR88Profilbildet til Oslo 44Profilbildet til runAProfilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til FinelineProfilbildet til vannmann1987
Profilbildet til RuienProfilbildet til HexaProfilbildet til sexognytelseProfilbildet til buskerudProfilbildet til shado33Profilbildet til zailoProfilbildet til fadedProfilbildet til CdrypaProfilbildet til DragongirlProfilbildet til IntrMannProfilbildet til Cato1977Profilbildet til osllopar_27Profilbildet til BlondetruserProfilbildet til LenemorProfilbildet til gummihelgeProfilbildet til TranseMann30

Loker

@loke
aktiv 5 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Loker:Disse profilene har Loker besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje