Profilbildet til InsomniaProfilbildet til slaviProfilbildet til LilleKeeProfilbildet til TrinetussaProfilbildet til MortenBProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til DavinciProfilbildet til two-playfulProfilbildet til JM28Profilbildet til KosMusProfilbildet til bad666boyProfilbildet til agderProfilbildet til Buffy93Profilbildet til AnMy99Profilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til Trh1980
Profilbildet til SKubrickProfilbildet til TheRose49Profilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til Stuker\'nProfilbildet til JustinProfilbildet til virtuveProfilbildet til Flekka18Profilbildet til dia***Profilbildet til BBW28Profilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til spaceorchestraProfilbildet til AskimMannProfilbildet til lekenergodProfilbildet til naughtyboy23Profilbildet til MILFogDILF

Loker

@loke
aktiv 4 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Loker:Disse profilene har Loker besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje