Profilbildet til simonaProfilbildet til SherylProfilbildet til spruksProfilbildet til HazeProfilbildet til StorMørkKukProfilbildet til Isabella10Profilbildet til KimmernProfilbildet til RubberkingProfilbildet til shivaProfilbildet til mr_sterhkProfilbildet til NtrøndereProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til KongenProfilbildet til Bjorn92Profilbildet til Bukowski69Profilbildet til ingwardo82
Profilbildet til LilliMyProfilbildet til BIJ26M32Profilbildet til RixnProfilbildet til Trheim1977Profilbildet til Joachim*Profilbildet til Hot&hornyProfilbildet til gebbensladdProfilbildet til nymfodaleProfilbildet til NåProfilbildet til Sporty type - Passion for ski - Ønsker kontakt med likesinnet jenteProfilbildet til shinY_Profilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til troendern93Profilbildet til subtrollet71Profilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til Erik1337

Lolita <3

@lolitablanca
aktiv 1 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Lolita <3:Disse profilene har Lolita <3 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje