Profilbildet til FotballguttenProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til ZizouProfilbildet til subtrollet71Profilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til Rapper.1Profilbildet til Tobben28Profilbildet til geddimannProfilbildet til nafaProfilbildet til vfold50MvilProfilbildet til SakoProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til fridafridaProfilbildet til ArousalProfilbildet til SkorpionenProfilbildet til EmoDoll Kari
Profilbildet til nafaProfilbildet til i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good manProfilbildet til SussProfilbildet til binittedal31Profilbildet til EscobarProfilbildet til charlotee23Profilbildet til NordJente90Profilbildet til LiberiuSProfilbildet til VildeeeProfilbildet til KaisaProfilbildet til ElviraProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til søker sexProfilbildet til L_KProfilbildet til Jone30_svg

Lolita <3

@lolitablanca
aktiv 1 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Lolita <3:Disse profilene har Lolita <3 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje