Profilbildet til SigvegalProfilbildet til Lez 40Profilbildet til SupermannProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til vesle 43Profilbildet til maritaProfilbildet til Caleron86Profilbildet til BillProfilbildet til GiggSProfilbildet til SakoProfilbildet til MannValdresProfilbildet til bad666boyProfilbildet til Joey77Profilbildet til Adrian23årProfilbildet til dogbayProfilbildet til Torolav
Profilbildet til vigdis 48Profilbildet til Søker spennignProfilbildet til ToremannProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til Reisende40Profilbildet til ZupaMannProfilbildet til BjornchProfilbildet til TonyMontanaProfilbildet til trollmor;)))Profilbildet til mann oslProfilbildet til jan50Profilbildet til NylongummiProfilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til førdeparet

Lolita <3

@lolitablanca
aktiv 2 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Lolita <3:Disse profilene har Lolita <3 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje