Profilbildet til vigdis 48Profilbildet til Bergen-nordProfilbildet til OlavsenProfilbildet til HenrikKbgProfilbildet til MolliProfilbildet til Singel49Profilbildet til SylvesterProfilbildet til KarinagayProfilbildet til KvinnenProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til ConvertibleCandyProfilbildet til jenandProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til carogirlProfilbildet til Cecilie95Profilbildet til Rubberking
Profilbildet til NettstedetProfilbildet til NaturistmannenProfilbildet til OralProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til HornyAdults_orgProfilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til jarlemannProfilbildet til siwthereseeProfilbildet til krsandgutt88Profilbildet til AinaCdProfilbildet til LenemorProfilbildet til jens41Profilbildet til OsloG21Profilbildet til Søker spennignProfilbildet til SoftfeetProfilbildet til MatteSt

Lolita <3

@lolitablanca
aktiv 1 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Lolita <3:Disse profilene har Lolita <3 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje