Profilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til SKubrickProfilbildet til sisunorProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til SoftfeetProfilbildet til MiaBProfilbildet til moss73Profilbildet til CharlieBoyProfilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til just myselfProfilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til jarlemannProfilbildet til PSYllonProfilbildet til LatexmannProfilbildet til Vigdis
Profilbildet til SvetikProfilbildet til ak00nProfilbildet til orro75Profilbildet til LadyBBWProfilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til Mass SageProfilbildet til PlatinumProfilbildet til Ruthless84Profilbildet til FrkAuroraProfilbildet til ShineProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til andy1988Profilbildet til TranseMann30Profilbildet til Merethe21Profilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til Kjellar

Lolita <3

@lolitablanca
aktiv 1 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt Lolita <3:Disse profilene har Lolita <3 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje