Profilbildet til Jone30_svgProfilbildet til kjelli77Profilbildet til BecksProfilbildet til Flexiguy40Profilbildet til mrtoreProfilbildet til xantippeProfilbildet til apeeassProfilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til 2KosProfilbildet til AsveigProfilbildet til BlondetruserProfilbildet til ToremannProfilbildet til Satzumi213Profilbildet til guttenProfilbildet til ddaanniieelll
Profilbildet til Lill17Profilbildet til KvastenProfilbildet til LenemorProfilbildet til soulofkitchenProfilbildet til JavhaxProfilbildet til Hanne PanneProfilbildet til kennedy85Profilbildet til LøvejentaProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til XL KukkProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til subtrollet71Profilbildet til AyakachanProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til NylongummiProfilbildet til krsflort

Lolita <3

@lolitablanca
aktiv 2 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Lolita <3:Disse profilene har Lolita <3 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje