Profilbildet til Natasha93Profilbildet til Hemne72Profilbildet til johnrunProfilbildet til LululuuProfilbildet til Singel49Profilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til orro75Profilbildet til Par BuskerudProfilbildet til tromsopar80Profilbildet til frekkis71Profilbildet til OralProfilbildet til SadominatorProfilbildet til Slave g23Profilbildet til Drifter4uProfilbildet til StrazoProfilbildet til Olavsen
Profilbildet til MortenBProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til VildeeeProfilbildet til DorransProfilbildet til DrømmeMannProfilbildet til NathalieJanneProfilbildet til C.lop14Profilbildet til MasterbodøProfilbildet til MuscleDomProfilbildet til MedusaProfilbildet til Giftparnord50Profilbildet til kjelli77Profilbildet til Leather-hunkProfilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til CdrypaProfilbildet til alfiboy51

Lolita <3

@lolitablanca
aktiv 2 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Lolita <3:Disse profilene har Lolita <3 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje