Profilbildet til Zuurie2Profilbildet til MannTrondheimProfilbildet til runAProfilbildet til Dotto81Profilbildet til KåtglattbarbertProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til naughtyboy23Profilbildet til NordJente90Profilbildet til MusashiProfilbildet til elghodeProfilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til JimBodenProfilbildet til badbombadillyProfilbildet til Thea92Profilbildet til Kimhan1992
Profilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til treff hedmarkProfilbildet til LatexToiletSlaveProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til qwerty19Profilbildet til faithProfilbildet til HenrikKbgProfilbildet til KaisaProfilbildet til spruksProfilbildet til AndiiProfilbildet til Fredbo_StavangerProfilbildet til JimBodenProfilbildet til TengilProfilbildet til Robert LoveProfilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til vekten75

Lolita <3

@lolitablanca
aktiv 1 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Lolita <3:Disse profilene har Lolita <3 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje