Profilbildet til JiJiProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til kastrdProfilbildet til G94skedsmoProfilbildet til OsloG21Profilbildet til InsomniaProfilbildet til JavhaxProfilbildet til Grom87Profilbildet til Helene89Profilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til Ramp78Profilbildet til CleoProfilbildet til ensomgutt23Profilbildet til i love boysProfilbildet til Torill1979
Profilbildet til AlesioProfilbildet til NowheremanProfilbildet til yanaProfilbildet til j18elverumProfilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til TingTongProfilbildet til Preci1ous69Profilbildet til kjelli77Profilbildet til FrStadPassivProfilbildet til CulprateProfilbildet til slaviProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til LiberiuSProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til KjellarProfilbildet til TranseMann30

MortenB

@lorangc
aktiv 6 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt MortenB:Disse profilene har MortenB besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje