Profilbildet til Ramp78Profilbildet til Lolita <3Profilbildet til temptationProfilbildet til BlondetruserProfilbildet til fintparProfilbildet til JustinProfilbildet til chefdepommeProfilbildet til staken jacsenProfilbildet til StaaleProfilbildet til PSYllonProfilbildet til Caleron86Profilbildet til Flexiguy40Profilbildet til RuienProfilbildet til hasifa wahibProfilbildet til henrkjarProfilbildet til HighEndSub
Profilbildet til JærguttenProfilbildet til Lenaa23Profilbildet til moss73Profilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til MaykieProfilbildet til KvinnenProfilbildet til SofiaTheModellProfilbildet til SamehadaProfilbildet til wannaBgoodProfilbildet til sexypar85Profilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til sweettortureProfilbildet til kjelli77Profilbildet til DavinciProfilbildet til agderProfilbildet til slavi

MortenB

@lorangc
aktiv 2 måneder, 2 uker siden
Disse profilene har besøkt MortenB:Disse profilene har MortenB besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje