Profilbildet til RogermadsProfilbildet til nattroseProfilbildet til latino123Profilbildet til Jan46Profilbildet til mann oslProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til bwillyProfilbildet til Handyman31Profilbildet til hasifa wahibProfilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til englevingerProfilbildet til simonaProfilbildet til kinkysub slutProfilbildet til superteddProfilbildet til sportfuckProfilbildet til GeeFunk
Profilbildet til jenandProfilbildet til G94skedsmoProfilbildet til silverProfilbildet til HighEndSubProfilbildet til DodraugenProfilbildet til LululuuProfilbildet til englevingerProfilbildet til XjanneProfilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til Kas=)Profilbildet til StavangerM60Profilbildet til Giftparnord50Profilbildet til pompelProfilbildet til FinelineProfilbildet til JaNuS

MortenB

@lorangc
aktiv 2 uker, 5 dager siden
Disse profilene har besøkt MortenB:Disse profilene har MortenB besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje