Profilbildet til Sir JohnProfilbildet til ReidarProfilbildet til halloisProfilbildet til XL KukkProfilbildet til tinaProfilbildet til hotfishProfilbildet til hank95Profilbildet til RuienProfilbildet til MeeowProfilbildet til nord88Profilbildet til Søker spennignProfilbildet til sabriinaProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til sandnes-parProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til Ely
Profilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til maler.nProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til Reisende40Profilbildet til Bimann43Profilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til VoluptuousProfilbildet til ElleseusProfilbildet til coolchic101Profilbildet til NylongummiProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til pvcloveProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til wille455Profilbildet til PrettyBoyFloyd

MortenB

@lorangc
aktiv 1 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt MortenB:Disse profilene har MortenB besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje