Profilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til plusSProfilbildet til Hemne72Profilbildet til krsflortProfilbildet til Joey77Profilbildet til Nikki-love23Profilbildet til SingleEliseProfilbildet til komigje69Profilbildet til BluwProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til NathalieJanneProfilbildet til westpar76Profilbildet til nafaProfilbildet til harepusenProfilbildet til bad666boyProfilbildet til ParOsloVest37-52
Profilbildet til carmellaProfilbildet til sexypar85Profilbildet til IrenProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til NjordProfilbildet til siwthereseeProfilbildet til CuckoldparetProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til El DiabloProfilbildet til stor pungProfilbildet til Mass SageProfilbildet til latexthingProfilbildet til Telemann88Profilbildet til MissMProfilbildet til wannaBgood

MortenB

@lorangc
aktiv 1 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt MortenB:Disse profilene har MortenB besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje