Profilbildet til fotfetisjProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til HenrikKbgProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til fadedProfilbildet til BotanicalProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til stian93Profilbildet til Hemne72Profilbildet til Ramp78Profilbildet til sølProfilbildet til NordlandProfilbildet til Bjorn92Profilbildet til synnyProfilbildet til Cleo
Profilbildet til blaithinProfilbildet til LenemorProfilbildet til bergenm30Profilbildet til simonaProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til Mr BMWProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til DetteErMegProfilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til Nikki-love23Profilbildet til rikkeintimProfilbildet til MasterbodøProfilbildet til sexworker202Profilbildet til maanestraale

MortenB

@lorangc
aktiv 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt MortenB:Disse profilene har MortenB besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje