Profilbildet til Oslo27Profilbildet til Sonny55Profilbildet til NjordProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til ChrisCProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til 1randybuggaProfilbildet til WhiteTigerProfilbildet til ErogenProfilbildet til .LisetvProfilbildet til OsloKnutProfilbildet til ElleseusProfilbildet til uzi69Profilbildet til eddi1000
Profilbildet til MissProfilbildet til KarinagayProfilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til akane21Profilbildet til MedPåAltProfilbildet til OppeiNordProfilbildet til RJProfilbildet til Osl38Profilbildet til RAPID4Profilbildet til VoluptuousProfilbildet til MaykieProfilbildet til AvalonProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til AjscreamProfilbildet til krsandgutt88

MortenB

@lorangc
aktiv 1 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt MortenB:Disse profilene har MortenB besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje