Profilbildet til KnutValentineProfilbildet til nord88Profilbildet til CrossOdaProfilbildet til Flekka18Profilbildet til BB-btm4topProfilbildet til Leather-hunkProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til BittenProfilbildet til foresterProfilbildet til RogermadsProfilbildet til pytagorasProfilbildet til røyskattaProfilbildet til NinnaProfilbildet til KristiansenProfilbildet til trisvikProfilbildet til EmmaOlsen
Profilbildet til Modesty56Profilbildet til Erik1337Profilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til EmmelieKKProfilbildet til MM77Profilbildet til babybooProfilbildet til AnMy99Profilbildet til kinky667Profilbildet til windel999Profilbildet til AndiiProfilbildet til kjelli77Profilbildet til Hemne72Profilbildet til Tara84Profilbildet til ElinesProfilbildet til TingTongProfilbildet til cruisefrøkna

MortenB

@lorangc
aktiv 1 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt MortenB:Disse profilene har MortenB besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje