Profilbildet til BittenProfilbildet til godheksaProfilbildet til frkhagen92Profilbildet til KarinagayProfilbildet til HighEndSubProfilbildet til bergen89Profilbildet til Sublime81Profilbildet til ElinesProfilbildet til Skeva91Profilbildet til Adrian23årProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til nysgjerrigxxxProfilbildet til OpplandsParProfilbildet til IBeatThePussyUp
Profilbildet til candyqueen30Profilbildet til PleasurekraftProfilbildet til kjelli77Profilbildet til lunatrabemProfilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til MissMProfilbildet til superteddProfilbildet til AinaCdProfilbildet til AndiiProfilbildet til stuve92Profilbildet til MusashiProfilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til SkorpionenProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til vårkåtProfilbildet til Valeria

MortenB

@lorangc
aktiv 1 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt MortenB:Disse profilene har MortenB besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje