Profilbildet til FeralFelineProfilbildet til YongProfilbildet til GogT1971Profilbildet til trond`enProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til oslokosProfilbildet til røyskattaProfilbildet til claireProfilbildet til Stuker\'nProfilbildet til ellenProfilbildet til harepusenProfilbildet til Giftparnord50Profilbildet til GuttOslo95Profilbildet til SissyShirleyProfilbildet til Roger84Profilbildet til baker
Profilbildet til Aman4U2Profilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til M23_NylonProfilbildet til SupermannProfilbildet til GogT1971Profilbildet til BiparProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til MissBlackroseProfilbildet til h_frodeProfilbildet til cat68Profilbildet til SuzProfilbildet til ArielProfilbildet til Mr BMWProfilbildet til krsandgutt88Profilbildet til OlaguttenProfilbildet til Elvira

losamantes

@losamantes
aktiv 3 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt losamantes:Disse profilene har losamantes besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje