Profilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til SvantepriProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til HommeProfilbildet til Tony21Profilbildet til MuscleDomProfilbildet til KAAR!!SProfilbildet til BillProfilbildet til FreshnessProfilbildet til MissyMooProfilbildet til DorransProfilbildet til ElviraProfilbildet til ToremannProfilbildet til BIJ26M32Profilbildet til Sadominator
Profilbildet til Donatello21Profilbildet til LatexToiletSlaveProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til AlekProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til ArvidluisProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til MehtevasProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til lekenergodProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til AlexsProfilbildet til Oslo27

losamantes

@losamantes
aktiv 3 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt losamantes:Disse profilene har losamantes besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje