Profilbildet til gloria thomasProfilbildet til par3427Profilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til kennedy85Profilbildet til Isabella10Profilbildet til BB-btm4topProfilbildet til G94skedsmoProfilbildet til Hanne PanneProfilbildet til Stine1986Profilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til Solros72Profilbildet til LatexmannProfilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til Gutt 94Profilbildet til DodraugenProfilbildet til ole322
Profilbildet til BB-btm4topProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til bergen89Profilbildet til RogermadsProfilbildet til Natasha93Profilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til SarlimeProfilbildet til GhroltProfilbildet til Kate WProfilbildet til TheReaderProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til Dreamboy78Profilbildet til RJProfilbildet til ole322

losamantes

@losamantes
aktiv 3 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt losamantes:Disse profilene har losamantes besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje