Profilbildet til CandyCrushProfilbildet til kaiasoProfilbildet til XL KukkProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til MidasProfilbildet til DrømmeMannProfilbildet til miss76Profilbildet til joniProfilbildet til Ruthless84Profilbildet til Tony21Profilbildet til vårkåtProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til SKubrickProfilbildet til SuzProfilbildet til ClaudiaFJ
Profilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til SoftfeetProfilbildet til pia1975Profilbildet til FinelineProfilbildet til MrLumar82Profilbildet til UmbrellaProfilbildet til LathamsProfilbildet til SylvesterProfilbildet til EmmaEEProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til 59modellProfilbildet til moss73Profilbildet til stianogvickyProfilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til j18elverum

losamantes

@losamantes
aktiv 4 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt losamantes:Disse profilene har losamantes besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje