Profilbildet til PhenrikProfilbildet til Osl38Profilbildet til SamehadaProfilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til gloria thomasProfilbildet til LangbeinProfilbildet til MissProfilbildet til shaftyProfilbildet til krsandgutt88Profilbildet til AyakachanProfilbildet til Dark AngelProfilbildet til 2KosProfilbildet til synnyProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til sandnes-par
Profilbildet til Reisende40Profilbildet til spaceorchestraProfilbildet til No StringsProfilbildet til Klar 79Profilbildet til lunatrabemProfilbildet til claireProfilbildet til Man30303Profilbildet til NordlandProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til ninatvProfilbildet til carogirlProfilbildet til AnetteleProfilbildet til LeneaProfilbildet til sverre89Profilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til Snæx

losamantes

@losamantes
aktiv 4 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt losamantes:Disse profilene har losamantes besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje