Profilbildet til Kjekken88Profilbildet til IngegardProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til davidandreProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til fadedProfilbildet til shado33Profilbildet til OpplandsParProfilbildet til AskimMannProfilbildet til røyskattaProfilbildet til jan50Profilbildet til sportfuckProfilbildet til Linda_25Profilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til freezin
Profilbildet til Life is a gameProfilbildet til Kate WProfilbildet til cat68Profilbildet til frekkis71Profilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til Satzumi213Profilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til toro60Profilbildet til EllensoekerProfilbildet til CharlesProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til hawe35Profilbildet til StavangerProfilbildet til MasterbodøProfilbildet til Tomas89bergen

BiJ25iPar

@loveaddict
aktiv 2 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt BiJ25iPar:Disse profilene har BiJ25iPar besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje