Profilbildet til pitt76Profilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til fotfetisjProfilbildet til IngunnProfilbildet til RuienProfilbildet til harepusenProfilbildet til SvantepriProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til BiTrineProfilbildet til SussProfilbildet til ole322Profilbildet til Telemann88Profilbildet til urokraakeProfilbildet til AsveigProfilbildet til Sim
Profilbildet til sola50Profilbildet til HenriettejentaProfilbildet til candyqueen30Profilbildet til LululuuProfilbildet til Haakon92Profilbildet til TurbohønaProfilbildet til KosMusProfilbildet til Tyber30Profilbildet til SkorpionenProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til jan50Profilbildet til Mimmi51Profilbildet til bergenm30Profilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til ErogenProfilbildet til TheMiss

BiJ25iPar

@loveaddict
aktiv 3 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt BiJ25iPar:Disse profilene har BiJ25iPar besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje