Profilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til Just4youProfilbildet til KnutValentineProfilbildet til sexfest3637Profilbildet til ElleseusProfilbildet til Something enters the roomProfilbildet til geddimannProfilbildet til oslo-mannProfilbildet til latino123Profilbildet til UmbrellaProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til MariusProfilbildet til MidasProfilbildet til Lica89Profilbildet til Andersen89
Profilbildet til JærguttenProfilbildet til agderProfilbildet til trannyboyProfilbildet til sola50Profilbildet til MarwinProfilbildet til niceboy1986Profilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til KimmernProfilbildet til Reina21Profilbildet til dp72Profilbildet til Buffy93Profilbildet til parivestProfilbildet til Linda_25Profilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til MoaProfilbildet til Natasha93

BiJ25iPar

@loveaddict
aktiv 2 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt BiJ25iPar:Disse profilene har BiJ25iPar besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje