Profilbildet til BistvgProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til RomeoProfilbildet til LåtteProfilbildet til latexthingProfilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til LadyStarProfilbildet til nina1992Profilbildet til LululuuProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til Modesty56Profilbildet til julieProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til Kate WProfilbildet til Preci1ous69
Profilbildet til AlekProfilbildet til RogermadsProfilbildet til virtuveProfilbildet til iNøff_saidProfilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til swedmanProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til dogbayProfilbildet til Lez 40Profilbildet til orphansProfilbildet til Handyman40Profilbildet til henrkjarProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til Rasputin72Profilbildet til SvetikProfilbildet til Mr Nilsen

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje