Profilbildet til SørlandsparProfilbildet til iNøff_saidProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til trannyboyProfilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til nada000Profilbildet til CandyCrushProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til sanjaProfilbildet til Something enters the roomProfilbildet til kennedy85Profilbildet til MortenBProfilbildet til Alexander44Profilbildet til Erlend:)Profilbildet til testomanProfilbildet til Difference___
Profilbildet til SammiProfilbildet til NataProfilbildet til !Eivind30@Rygge!Profilbildet til Aman4U2Profilbildet til snirlenProfilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til SjtProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til sweden boyProfilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til OpplandsParProfilbildet til Difference___Profilbildet til Mikkel82Profilbildet til Reisende40Profilbildet til LatexLovrProfilbildet til veilchen

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje