Profilbildet til Galloper1989Profilbildet til siwthereseeProfilbildet til RememBr83Profilbildet til synnyProfilbildet til tronderpar91Profilbildet til dia***Profilbildet til temptationProfilbildet til kaiasoProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til toro60Profilbildet til kinkysjelProfilbildet til MuscleDomProfilbildet til Sea_sailorProfilbildet til Tegner KvinnerProfilbildet til Oslomann 38Profilbildet til Rantaztic
Profilbildet til NathalieJanneProfilbildet til Handyman40Profilbildet til Bimann43Profilbildet til LeticiaProfilbildet til Dotto81Profilbildet til zethProfilbildet til hawe35Profilbildet til PussiProfilbildet til trollmor;)))Profilbildet til vfold50MvilProfilbildet til Crazy92Profilbildet til GirlflowerProfilbildet til SussProfilbildet til SamehadaProfilbildet til oslobiffenProfilbildet til andy1988

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje