Profilbildet til MandrakeProfilbildet til NannaProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til burndocProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til Tobben28Profilbildet til Thea92Profilbildet til jens41Profilbildet til L_KProfilbildet til *Punky*Profilbildet til ArvidluisProfilbildet til AlexsProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til two-playfulProfilbildet til Bergen1987Profilbildet til Dark Angel
Profilbildet til Pia ShemaleProfilbildet til ChrisCProfilbildet til trisvikProfilbildet til Hilde79Profilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til harepusenProfilbildet til MartinosloProfilbildet til CalaDorProfilbildet til GogT1971Profilbildet til Joachim*Profilbildet til godheksaProfilbildet til AlesioProfilbildet til OsloKnutProfilbildet til SadominatorProfilbildet til stor pungProfilbildet til Cpt.NeMo

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje