Profilbildet til UerfarenProfilbildet til KvastenProfilbildet til mrniceguyProfilbildet til JimBodenProfilbildet til KåtglattbarbertProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til DonGrisProfilbildet til julieProfilbildet til MrLumar82Profilbildet til CalaDorProfilbildet til NATURISTENProfilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til JaNuSProfilbildet til NyssaProfilbildet til norseman9
Profilbildet til SpindelProfilbildet til YongProfilbildet til Robert LoveProfilbildet til bwillyProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til MartinosloProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til CrossOdaProfilbildet til jens41Profilbildet til MM77Profilbildet til LeticiaProfilbildet til Par BuskerudProfilbildet til Oslo27Profilbildet til RosjerProfilbildet til UerfarenProfilbildet til Svetik

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje