Profilbildet til sluttyboy4uProfilbildet til toro60Profilbildet til TeonilleProfilbildet til HebroProfilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til godheksaProfilbildet til frekkis71Profilbildet til oslobiffenProfilbildet til AzathothProfilbildet til treff hedmarkProfilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til JM28Profilbildet til Hemne72Profilbildet til ReidarProfilbildet til Skeva91
Profilbildet til GiggSProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til vfold50MvilProfilbildet til solaProfilbildet til frodes_tr.heimProfilbildet til ninatvProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til AyakachanProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til TeonilleProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til RememBr83Profilbildet til DrYvilProfilbildet til petzlProfilbildet til BjornchProfilbildet til _riccovero_

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje