Profilbildet til Pia ShemaleProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til VildeeeProfilbildet til hotfishProfilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til veilchenProfilbildet til BullseyeProfilbildet til sola50Profilbildet til AyakachanProfilbildet til par3427Profilbildet til Merethe21Profilbildet til Mr NilsenProfilbildet til AvalonProfilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til førdeparetProfilbildet til Exodia
Profilbildet til jenandProfilbildet til HenrikKbgProfilbildet til Helene89Profilbildet til Kimhan1992Profilbildet til LatexLovrProfilbildet til latexthingProfilbildet til MarwinProfilbildet til BecksProfilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til mizzyProfilbildet til MiaBProfilbildet til kmfantProfilbildet til pierceddickProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til NallexyProfilbildet til Nylongummi

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje