Profilbildet til alfiboy51Profilbildet til burndocProfilbildet til Alexander44Profilbildet til binittedal31Profilbildet til @nn@Profilbildet til LathamsProfilbildet til AskimMannProfilbildet til zailoProfilbildet til NikkiSissyProfilbildet til AndroidProfilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til EmmelieKKProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til runAProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldre
Profilbildet til TorolavProfilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til AskimMannProfilbildet til burndocProfilbildet til ExosProfilbildet til GeeFunkProfilbildet til poopITboyProfilbildet til alexogsaraProfilbildet til Man30303Profilbildet til sisunorProfilbildet til Difference___Profilbildet til maanestraaleProfilbildet til sweettortureProfilbildet til NyssaProfilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til Gutt24Trent

16jøstfold

@lovergirl
aktiv 3 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt 16jøstfold:Disse profilene har 16jøstfold besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje