Profilbildet til Mr BMWProfilbildet til bait69Profilbildet til bergenm30Profilbildet til pellepoleProfilbildet til ThomasDesProfilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til OsloG21Profilbildet til StaaleProfilbildet til SoffiProfilbildet til No StringsProfilbildet til CrossOdaProfilbildet til MartinosloProfilbildet til puppemarianneProfilbildet til KrangleFantProfilbildet til KåtglattbarbertProfilbildet til Oslo 44
Profilbildet til mr_sterhkProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til Julie00Profilbildet til pia1975Profilbildet til babybooProfilbildet til EscobarProfilbildet til Mr.XProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til mrniceguyProfilbildet til sanjaProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til temptationProfilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til 59modellProfilbildet til Kaatqkk

Lovestar

@lovestar82
aktiv 5 dager, 2 timer siden
Disse profilene har besøkt Lovestar:Disse profilene har Lovestar besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje