Profilbildet til Linda_25Profilbildet til skurk3Profilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til englevingerProfilbildet til Kalle2Profilbildet til MrTwofaceProfilbildet til Slave g23Profilbildet til SupermannProfilbildet til windel999Profilbildet til claireProfilbildet til RoyalfitProfilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til Passivg19Profilbildet til AndiiProfilbildet til krsflortProfilbildet til Cecilie95
Profilbildet til Helene89Profilbildet til wille455Profilbildet til sanjaProfilbildet til SvantepriProfilbildet til vannmann1987Profilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til mark04Profilbildet til StaaleProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til rosegartner33Profilbildet til englevingerProfilbildet til ToremannProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til maanestraaleProfilbildet til Snæx

Lovestar

@lovestar82
aktiv 1 dag, 12 timer siden
Disse profilene har besøkt Lovestar:Disse profilene har Lovestar besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje