Profilbildet til m52aProfilbildet til TheReaderProfilbildet til superteddProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til DetteErMegProfilbildet til PhenrikProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til Stine1986Profilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til Mimmi51Profilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til vårkåtProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til Umbrella
Profilbildet til johnrunProfilbildet til Klar 79Profilbildet til SnæxProfilbildet til .tvliseProfilbildet til jan50Profilbildet til TabbeProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til AjscreamProfilbildet til NordlandProfilbildet til sverre89Profilbildet til OsloG21Profilbildet til LangbeinProfilbildet til freezinProfilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til !BK5dude34!

LP`en

@lpen
aktiv 5 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt LP`en:Disse profilene har LP`en besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje