Profilbildet til AndyrjProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til LissaProfilbildet til BecksProfilbildet til DionysusProfilbildet til Tine cdProfilbildet til Singel49Profilbildet til ani5Profilbildet til Klar 79Profilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til stian93Profilbildet til ArvidluisProfilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til MartinosloProfilbildet til kaiaso
Profilbildet til FotballguttenProfilbildet til vannmann1987Profilbildet til 59modellProfilbildet til kennethProfilbildet til CalaDorProfilbildet til jenandProfilbildet til RoyalfitProfilbildet til moss73Profilbildet til Dreamboy78Profilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til HazeProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til DOMINANTProfilbildet til Dotto81Profilbildet til Kaatqkk

LP`en

@lpen
aktiv 5 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt LP`en:Disse profilene har LP`en besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje