Profilbildet til hgsd1Profilbildet til Dark AngelProfilbildet til kaiasoProfilbildet til Solros72Profilbildet til Kimhan1992Profilbildet til KittyCat29Profilbildet til Ready4funProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til ShadowwolfProfilbildet til harepusenProfilbildet til MuscleDomProfilbildet til synnyProfilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til Geirern92Profilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)
Profilbildet til foresterProfilbildet til fridafridaProfilbildet til VictorProfilbildet til BillProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til StrazoProfilbildet til m33sandnesProfilbildet til petrus1956Profilbildet til Helene89Profilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til TheRose49Profilbildet til KennethR88Profilbildet til hasifa wahibProfilbildet til StreetgirlsProfilbildet til xantippe

LP`en

@lpen
aktiv 5 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt LP`en:Disse profilene har LP`en besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje