Profilbildet til OsloKnutProfilbildet til SoftfeetProfilbildet til BiparProfilbildet til StrazoProfilbildet til h_frodeProfilbildet til orphansProfilbildet til NyssaProfilbildet til Galloper1989Profilbildet til julieProfilbildet til HighEndSubProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til jarlemannProfilbildet til carogirlProfilbildet til Terje44Oslo
Profilbildet til Savannah2581Profilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til LilleKeeProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til StianProfilbildet til bergen89Profilbildet til TearyProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til runAProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til KinkymasterProfilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til BecksProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til LeticiaProfilbildet til Søkerdominantkvinne

lubben-bijente36 s. eldre

@lubben-bijente36
aktiv 2 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt lubben-bijente36 s. eldre:Disse profilene har lubben-bijente36 s. eldre besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje