Profilbildet til CdrypaProfilbildet til sexy pandaProfilbildet til rikkeintimProfilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til TranseMann30Profilbildet til KatherineProfilbildet til Donatello21Profilbildet til foresterProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til eddi1000Profilbildet til Jan46Profilbildet til apeeassProfilbildet til MiaBProfilbildet til ExosProfilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til MellaKristin
Profilbildet til GeeFunkProfilbildet til agderProfilbildet til candyqueen30Profilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til KvinnenProfilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til testomanProfilbildet til LatexfunProfilbildet til poopITboyProfilbildet til ConvertibleCandyProfilbildet til stuve92Profilbildet til jeanettekProfilbildet til MolliProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til MiaBProfilbildet til gebbensladd

lubben-bijente36 s. eldre

@lubben-bijente36
aktiv 2 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt lubben-bijente36 s. eldre:Disse profilene har lubben-bijente36 s. eldre besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje