Profilbildet til NaturistmannenProfilbildet til latino123Profilbildet til Dotto81Profilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til ExodiaProfilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til shaftyProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til Lez 40Profilbildet til SylvesterProfilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til førdeparetProfilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til Thea92Profilbildet til Grom87Profilbildet til Chatrinetv
Profilbildet til KWGProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til StavangerProfilbildet til nord88Profilbildet til urokraakeProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til NylongummiProfilbildet til lauraloveProfilbildet til SupermannProfilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til xantippeProfilbildet til Stine1986Profilbildet til FeralFelineProfilbildet til Kas=)Profilbildet til burndocProfilbildet til RockhardOslo
 • 3 år, 2 måneder siden

  lubben-bijente36 s. eldre

  lubben-bijente36 s. eldre dom Posted an update in Kontaktannonser 3 år, 2 måneder siden

  Lubben bijente på 36 er på søken etter eldre dame, mann eller par.. Tanken på å være underdanig og bli dominert tenner meg veldig. Har litt erfaring men ønsker mere.. !

  • corve1000 3 år, 2 måneder siden

   Hei
   “eldre” mann på 54 kan godt tenke meg å dominere deg på mange vis avhengig av hvor i landet du holder til

  • oslo-mann 3 år, 1 måned siden

   22år gammel. lurte på hvor du holder til?

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje