Profilbildet til temptationProfilbildet til Mr NilsenProfilbildet til MarwinProfilbildet til DragongirlProfilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til frodes_tr.heimProfilbildet til mann oslProfilbildet til Merethe21Profilbildet til candyqueen30Profilbildet til bunnyProfilbildet til sverre89Profilbildet til LilleKeeProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til StorMørkKukProfilbildet til Difference___Profilbildet til elghode
Profilbildet til agderProfilbildet til AngelManProfilbildet til StavangerProfilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til Karlsen20mProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til _riccovero_Profilbildet til TheMissProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til runAProfilbildet til snirlenProfilbildet til lekenergodProfilbildet til johnrunProfilbildet til Ramona smerte slave

lubben-bijente36 s. eldre

@lubben-bijente36
aktiv 2 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt lubben-bijente36 s. eldre:Disse profilene har lubben-bijente36 s. eldre besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje