Profilbildet til badbombadillyProfilbildet til IronheartProfilbildet til Bjorn92Profilbildet til Caleron86Profilbildet til Trappani89Profilbildet til DragongirlProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til Singel49Profilbildet til SupermannProfilbildet til ShjalomProfilbildet til SoffiProfilbildet til Klar 79Profilbildet til jeanymariaProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til StaaleProfilbildet til jarlen,østfold
Profilbildet til bait69Profilbildet til soulofkitchenProfilbildet til sweden boyProfilbildet til sisunorProfilbildet til TheRose49Profilbildet til SoftfeetProfilbildet til LilliMyProfilbildet til Cato1977Profilbildet til regntøymannProfilbildet til oslobiffenProfilbildet til ingwardo82Profilbildet til LatexleahProfilbildet til Isabella10Profilbildet til SandnesMann1Profilbildet til virtuveProfilbildet til Oslomann 38

lubben-bijente36 s. eldre

@lubben-bijente36
aktiv 2 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt lubben-bijente36 s. eldre:Disse profilene har lubben-bijente36 s. eldre besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje