Profilbildet til Lars80Profilbildet til LokerProfilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til HebroProfilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til Mossing34Profilbildet til RosjerProfilbildet til hank95Profilbildet til par_30Profilbildet til osllopar_27Profilbildet til StavangerM60Profilbildet til maler.nProfilbildet til WhiteTigerProfilbildet til AlesioProfilbildet til kinkysjel
Profilbildet til sjømannProfilbildet til G94skedsmoProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til shivaProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til DrømmeMannProfilbildet til MrVoldProfilbildet til ToremannProfilbildet til JaNuSProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til norseman9Profilbildet til PussiProfilbildet til GeeFunkProfilbildet til Mimmi51Profilbildet til Ramona smerte slave

lubben-bijente36 s. eldre

@lubben-bijente36
aktiv 2 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt lubben-bijente36 s. eldre:Disse profilene har lubben-bijente36 s. eldre besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje