Profilbildet til geddimannProfilbildet til SpindelProfilbildet til ErogenProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til DrulProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til KvinnenProfilbildet til RuienProfilbildet til *Punky*Profilbildet til 59modellProfilbildet til SadominatorProfilbildet til OpplandsParProfilbildet til InnlandetProfilbildet til @nn@Profilbildet til zeth
Profilbildet til Hanne PanneProfilbildet til gameroslProfilbildet til temptationProfilbildet til AndroidProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til SissyShirleyProfilbildet til jonas93Profilbildet til m33sandnesProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til pitt76Profilbildet til Handyman31Profilbildet til pytagorasProfilbildet til Trh1980Profilbildet til KristiansenProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til Linda_25

lubben-bijente36 s. eldre

@lubben-bijente36
aktiv 3 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt lubben-bijente36 s. eldre:Disse profilene har lubben-bijente36 s. eldre besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje