Profilbildet til cat68Profilbildet til oslo-mannProfilbildet til afrikarProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til virtuveProfilbildet til KvastenProfilbildet til Sublime81Profilbildet til GolddiggerProfilbildet til Galloper1989Profilbildet til badbombadillyProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til mizzyProfilbildet til SjtProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til Goodgirl-GoneBAD
Profilbildet til solaProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til SamehadaProfilbildet til jenandProfilbildet til StianProfilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til BabyWProfilbildet til beitoProfilbildet til AsveigProfilbildet til GiggSProfilbildet til Mass SageProfilbildet til StrazoProfilbildet til superteddProfilbildet til KvinnenProfilbildet til testoman

lubben-bijente36 s. eldre

@lubben-bijente36
aktiv 2 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt lubben-bijente36 s. eldre:Disse profilene har lubben-bijente36 s. eldre besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje