Profilbildet til j18elverumProfilbildet til SiljeProfilbildet til ingwardo82Profilbildet til charlotee23Profilbildet til parsøkersexProfilbildet til DorcasProfilbildet til kjelli77Profilbildet til HexaProfilbildet til Passivg19Profilbildet til FrkTheaProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til halloisProfilbildet til mann oslProfilbildet til 33Profilbildet til UmbrellaProfilbildet til UngOgDeilig
Profilbildet til LathamsProfilbildet til Ready4funProfilbildet til sabriinaProfilbildet til zailoProfilbildet til kinkysjelProfilbildet til ElinesProfilbildet til Galloper1989Profilbildet til StavangerM60Profilbildet til iNøff_saidProfilbildet til ingoladProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til Sea_sailorProfilbildet til NettstedetProfilbildet til JM28Profilbildet til StorMørkKuk

lubben-bijente36 s. eldre

@lubben-bijente36
aktiv 2 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt lubben-bijente36 s. eldre:Disse profilene har lubben-bijente36 s. eldre besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje