Profilbildet til carmellaProfilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til chipProfilbildet til ole322Profilbildet til Ruthless84Profilbildet til staalmannenProfilbildet til BBW28Profilbildet til Galloper1989Profilbildet til BergenBiSugerDegProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til MedPåAltProfilbildet til TheRose49Profilbildet til ToyenProfilbildet til JontassProfilbildet til synnyProfilbildet til Musashi
Profilbildet til KvinnenProfilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til godheksaProfilbildet til vickycdProfilbildet til kennedy85Profilbildet til kennethProfilbildet til NannaProfilbildet til Per SProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til TingTongProfilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til Singel49Profilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til lekentpar28

lubben-bijente36 s. eldre

@lubben-bijente36
aktiv 2 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt lubben-bijente36 s. eldre:Disse profilene har lubben-bijente36 s. eldre besøkt:
Viser 1 - 3 av 3 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 1 time, 23 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 1 time, 23 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Kontaktannonser

  aktiv 3 uker siden
  Søker du en venn, kjæreste eller partner skriv litt om deg selv og hvilken del av l […]

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje