Profilbildet til TinkerbellProfilbildet til jeanettekProfilbildet til Preci1ous69Profilbildet til eddi1000Profilbildet til RosjerProfilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til siwthereseeProfilbildet til Torill1979Profilbildet til MortenBProfilbildet til testomanProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til LenemorProfilbildet til MariusProfilbildet til ElyProfilbildet til Slappen72Profilbildet til Robert Love
Profilbildet til Zuurie2Profilbildet til ElyProfilbildet til rikkeintimProfilbildet til jarlemannProfilbildet til cat68Profilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til LululuuProfilbildet til HardRockProfilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til parivestProfilbildet til jens41Profilbildet til sydvest m48Profilbildet til KingRabbitProfilbildet til trollmor;)))Profilbildet til MiaBellaProfilbildet til rubbergimp

lubben-bijente36 s. eldre

@lubben-bijente36
aktiv 2 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt lubben-bijente36 s. eldre:Disse profilene har lubben-bijente36 s. eldre besøkt:
Viser 1 - 3 av 3 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 10 timer, 7 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 10 timer, 7 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Kontaktannonser

  aktiv 1 måned, 3 uker siden
  Søker du en venn, kjæreste eller partner skriv litt om deg selv og hvilken del av l […]

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje