Profilbildet til ElviraProfilbildet til zethProfilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til Lica89Profilbildet til Per SProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til colargolProfilbildet til Handyman31Profilbildet til fotfetisjProfilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til englevingerProfilbildet til Par BuskerudProfilbildet til sverre89Profilbildet til halloisProfilbildet til fridafrida
Profilbildet til AlexsProfilbildet til bergen89Profilbildet til Tyber30Profilbildet til RosjerProfilbildet til tromsopar80Profilbildet til j18elverumProfilbildet til IntrMannProfilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til SjtProfilbildet til mark04Profilbildet til OralProfilbildet til Mystical34Profilbildet til MrVoldProfilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til ElleseusProfilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28

lubben-bijente36 s. eldre

@lubben-bijente36
aktiv 3 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt lubben-bijente36 s. eldre:Disse profilene har lubben-bijente36 s. eldre besøkt:
Viser 1 - 3 av 3 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 1 time, 2 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 1 time, 2 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Kontaktannonser

  aktiv 4 uker siden
  Søker du en venn, kjæreste eller partner skriv litt om deg selv og hvilken del av l […]

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje