Profilbildet til LizzyProfilbildet til Mimmi51Profilbildet til LatexmannProfilbildet til Caleron86Profilbildet til JontassProfilbildet til søker sexProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til sabriinaProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til MrTwofaceProfilbildet til vickycdProfilbildet til alexogsaraProfilbildet til InsomniaProfilbildet til -bg-xxx-
Profilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til DrømmeMannProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til Sir JohnProfilbildet til lekenbie36Profilbildet til Tony21Profilbildet til bait69Profilbildet til Bjorn92Profilbildet til hotnoProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til KosMusProfilbildet til MedusaProfilbildet til MizzyProfilbildet til DorcasProfilbildet til søker sexProfilbildet til Haze

Robert50

@lucky50205
aktiv 2 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Robert50:Disse profilene har Robert50 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje